Software as a Service,
oftewel ‘in de cloud’

Altijd en overal werken

REGAS is volledig webbased. Overal en altijd bereikbaar via elke browser – waar je ook bent. Werken in de Cloud heeft enorm veel voordelen. REGAS neemt je zorgen uit handen door de applicatie en database te hosten. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over serverbeheer. Dit regelen wij voor je.

Wil je koppelen met een ander systeem? Ook dat is geen probleem. Je kunt zelf bepalen voor hoeveel gebruikers je per maand de software gebruikt. Eenvoudig, veilig – dat is werken in de cloud.

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Behandelplan

Met REGAS plan je eenvoudig taken van jezelf of collega’s in. Binnen een behandelplan werk je ze vervolgens structureel af.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

Cliëntnetwerk

Met REGAS breng je het volledige zorgnetwerk van de cliënt in kaart. Zo win je tijd en werk je doeltreffend, zonder ellenlange zoektochten naar contactpersonen.

Veiligheid

Je gegevens zijn bij ons goed beveiligd. REGAS voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor webapplicaties en ook in onze serviceafspraken speelt veiligheid een grote rol.

E-aanmelding

Cliënten kunnen zich online aanmelden. Ze vullen hun informatie in en onze software slaat de gegevens op. Hulpvragen pak je hierdoor sneller op en de regie blijft deels in handen van cliënt. Leve het internet.

Volledig in te richten

Met REGAS heb jij controle over jouw processen en het beheer van de software. Formulier of vraag aanpassen? Een kwestie van minuten. Wij geloven namelijk dat software zich moet kunnen aanpassen naar de organisatie en haar gebruikers, niet andersom.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat je inspireren.

Een praktijkvoorbeeld van opvangorganisatie Arosa

Een slim overzicht. Zo gedaan.