Werken bij Regas, gewoon écht leuk.

Bekijk onze vacatures

Regas, aangenaam

Regas maakt een cliëntvolgsysteem dat het dagelijks werk van meer dan 20.000 zorg- en welzijn professionals makkelijker, efficiënter en leuker maakt.

Wij zijn een team van 52 mensen en groeien gestaag. Ongeveer de helft van ons werkt aan het product en de andere helft werkt met onze klanten. Wij hebben veel ideeën en om dat te realiseren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Regas is uniek, divers en familiair.

Ben jij dat ook?

Wij werken als één team

Als je het één van ons vraagt wat het werken bij Regas leuk maakt, zal dat altijd 'het team' zijn. We hebben een sterke teamgeest en een cultuur waarin samenwerken voorop staat. Zo stimuleren we dat iedereen zijn of haar ideeën zal delen, groot of klein. En dit gaat al jaren goed. Bij ons gaat vrijwel niemand binnen drie jaar weg en werken mensen gemiddeld 7,3 jaar bij ons, dat zegt genoeg.

#Regasleven

Wat houdt het leven bij Regas in? Gezelligheid, familiair, hard werken, teamwork, samen doelen stellen en bereiken en vooral ook heel erg klant- en servicegericht. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi leven bij Regas, samen met leuke en gedreven collega’s. Wat te denken van leuke bedrijfsuitjes, de gezamenlijke lunch, bedrijfsfitness en af en toe een vrijdagmiddagborrel? Kortom: Welkom bij Regas.

Werken bij Regas...

Suzanne

Servicedesk medewerker

Mijn naam is Suzanne en werk als Servicedesk medewerker bij Regas. Ik verleen service aan mensen die vragen of hulp nodig hebben bij het werken met REGAS.

Marijol

QA Manager / Privacy Officer

Ik ben Marijol, werkzaam bij Regas als Quality Assurance Manager en Privacy Officer. Ik zorg dat ons Management systeem functioneert, waarbij kans/risico analyses, audits, verbetermaatregelen en kwaliteitsmetingen centraal staan. Ik vind uitdaging in het zoeken naar de perfecte balans tussen wat op papier 'moet' en wat in de praktijk 'werkt'.

Esther

Managing Director Benelux

Ik werk nog steeds met heel veel plezier bij REGAS. Ik faciliteer mensen in processen en sturing, om de koers van de organisatie te voeren. De mijlpalen die we met z’n allen hebben bereikt en gaan bereiken maken mij trots.

Fien

Account Manager IJH / Consultant

Ik bied ondersteuning aan Belgische klanten, door middel van opleiding geven en ondersteuning bij inrichtingsvragen. Ook ben ik sectorverantwoordelijke voor de Integrale Jeugdhulp en GGZ. Samenwerken met collega’s en familiaire sfeer zijn voor mij belangrijke zaken in mijn werk bij Regas.

Kees

Quality Assurance Engineer

Bij Regas test ik de software: doet het wat het moet doen, loopt niets vast en hoe werkt de software na aanpassingen. Kleine foutjes ontdekken net voordat een versie wordt opgeleverd en veel lol met elkaar zorgt ervoor dat ik gelukkig ben in mijn werk bij Regas.

Geïnteresseerd?

We zijn altijd op zoek naar goede mensen om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures.

Voor de uitbreiding van onze Development teams zijn wij op zoek naar een Full-stack Developer te Gent. Je werkt in Java en Angular, maar gaat ook onder andere werken met Docker (Kubernetes), SpringBoot en Bootstrap. Ben jij analytisch vaardig, snel leren en wil jij bijdragen aan de door ontwikkeling van ons REGAS product? Bekijk dan snel de vacature!

Voor de versterking van een van onze scrumteams zijn we op zoek naar een medior developer. Samen met andere developers, de scrummaster en de product owner ben je als team verantwoordelijk voor jullie eigen deel van de REGAS oplossing. User experience, performance en security spelen hierin een belangrijke rol.

Sta jij in het begin van je carrière en ben jij op zoek naar een uitdagende, informele en innovatieve werksetting? Word jij enthousiast van het werken binnen een SaaS omgeving met bijbehorende ontwikkelingen aan de hand van de Agile methodiek? Dan leren wij je graag kennen!

Op zoek naar een uitdagende rol als Front-end Developer in een informeel en enthousiast Scrum team? Denk jij graag mee in de doorontwikkeling van ons REGAS product om ons cliëntvolgsysteem tot een next-level te brengen? Ontwikkel je graag in o.a. Angular 6 en heb jij een kritische blik op designs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nadat de klant voor REGAS heeft gekozen en de software geïmplementeerd is, kom jij als Accountmanager in beeld. Je onderhoudt actief de relaties met je klanten en draagt doorlopend zorg voor de optimale inzet van ons REGAS product. Interesse? Bekijk dan snel de vacature!

Lukt het jou als Front-end development stagiair(e) om het cliëntvolgsysteem van Regas begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor onze klanten? Een gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem wordt steeds belangrijker en is een absolute voorwaarde om het verschil te maken. Daarom zijn we op zoek naar jou!