Werken bij regas, gewoon écht leuk

Welkom bij regas

Wij maken een cliëntvolgsysteem dat het dagelijks werk van meer dan 20.000 zorg- en welzijn professionals makkelijker, efficiënter en leuker maakt.

Wij zijn een team van ruim 50 mensen, ongeveer de helft van ons werkt aan het product en de andere helft werkt met onze klanten. Wij hebben veel ideeën en om dat te realiseren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Regas is uniek, divers en familiair.

Ben jij dat ook?

werken bij regas

Als je één van ons vraagt wat het werken bij regas zo leuk maakt, zal dat altijd 'het team' zijn

 • 1

  Elke dag een zorgvuldig klaargemaakte lunch

 • 2

  Leuke bedrijfsuitjes

 • 3

  Gedreven collega's

 • 4

  Dagelijks vers fruit

 • 5

  Maandelijkse DoMiBo

Wat kun je verwachten?

Gezelligheid, familiair, hard werken, teamwork, samen doelen stellen en bereiken en vooral ook heel erg klant- en servicegericht. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi leven bij regas, samen met leuke en gedreven collega’s. Wat te denken van leuke bedrijfsuitjes, de gezamenlijke lunch, bedrijfsfitness en af en toe een donderdagmiddagborrel? Kortom: Welkom bij Regas.

 
Contact HR
Mensen bij regas zijn:
 • Ondernemend
 • Klantgericht
 • Transparant
 • Niet bang voor een potje pingpong
 • Specialist in hun vakgebied
 • Leergierig
 • Zichzelf
 • Verantwoordelijk

 

Open vacatures

Kom jij ons team versterken?

Accountmanager Nederland (Relatiebeheer)

Onderhoud jij graag de relaties met jouw klanten en heb jij ervaring binnen het sociaal domein? Maak jij graag de vertaalslag van klantwens naar de juiste functionaliteit binnen ons REGAS product? Ben jij betrokken, toegewijd en dé Accountmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Meer info

Senior Front-end Developer (Angular)

Op zoek naar een uitdagende rol als Front-end Developer in een informeel en enthousiast Scrum team? Denk jij graag mee in de doorontwikkeling van ons REGAS product om ons cliëntvolgsysteem tot een next-level te brengen? Ontwikkel je graag in o.a. Angular 6+ en heb jij een kritische blik op designs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer info

Junior Controller (Fulltime)

Ben jij een Controller met een passie voor Finance en automatisering? Wil jij onze Senior Controller ondersteunen en ondertussen jezelf in sneltreinvaart ontwikkelen tot volwaardig Financial Controller? Heb jij affiniteit met het doorvoeren van procesverbeteringen en ben jij risicobewust? Dan zoeken wij jou!

Meer info

Software Engineer Java (junior/medior)

Voor de versterking van een van onze Scrumteams zijn we op zoek naar een collega. Samen met andere Developers, de Scrummaster en de Product Owner zijn jullie als team verantwoordelijk voor jullie eigen deel van de REGAS oplossing. User experience, performance en security spelen hierin een belangrijke rol.

Meer info

Customer Service Medewerker

Word jij onze nieuwe enthousiaste, proactieve en servicegerichte collega die vol passie en doortastendheid ons Customer Service Team komt bemannen? Weet jij als geen ander onze klanten tevreden te stellen via de telefoon of tickets in TOPdesk en onze Accountmanager te ondersteunen?

Meer info
laura brouwers

Vragen over de vacatures?

Neem contact met ons op via recruitment@regas.nl

Laura Brouwers - HR Professional