Werken bij Regas, gewoon écht leuk.

Bekijk onze vacatures

Regas, aangenaam

Regas maakt een cliëntvolgsysteem dat het dagelijks werk van meer dan 20.000 zorg- en welzijn professionals makkelijker, efficiënter en leuker maakt.

Wij zijn een team van 50 mensen en groeien gestaag. Ongeveer de helft van ons werkt aan het product en de andere helft werkt met onze klanten. Wij hebben veel ideeën en om dat te realiseren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Regas is uniek, divers en familiair.

Ben jij dat ook?

Wij werken als één team

Als je het één van ons vraagt wat het werken bij Regas leuk maakt, zal dat altijd 'het team' zijn. We hebben een sterke teamgeest en een cultuur waarin samenwerken voorop staat. Zo stimuleren we dat iedereen zijn of haar ideeën zal delen, groot of klein. En dit gaat al jaren goed. Bij ons gaat vrijwel niemand binnen drie jaar weg en werken mensen gemiddeld 7,3 jaar bij ons, dat zegt genoeg.

#Regasleven

Wat houdt het leven bij Regas in? Gezelligheid, familiair, hard werken, teamwork, samen doelen stellen en bereiken en vooral ook heel erg klant- en servicegericht. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi leven bij Regas, samen met leuke en gedreven collega’s. Wat te denken van leuke bedrijfsuitjes, de gezamenlijke lunch, bedrijfsfitness en af en toe een vrijdagmiddagborrel? Kortom: Welkom bij Regas.

Werken bij Regas...

Tim

Manager Business Support

Met alle collega’s binnen HR, Finance, Facility en Interne IT hebben wij als doel om onze collega’s een leuke, veilige en uitdagende werkomgeving te bieden en onze collega’s maximaal te ondersteunen in hun werkzaamheden. Zodat zij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Linda

Product Owner

Hard werken, eigen inbreng, mooie dingen maken, betrokkenheid en gezelligheid is hoe ik werken bij regas ervaar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we een bijdrage leveren aan onze maatschappij om iedere burger als jij en ik te ondersteunen bij de benodigde dienstverlening.

Esther

Managing Director Benelux

Ik werk nog steeds met heel veel plezier bij regas. Ik faciliteer mensen in processen en sturing, om de koers van de organisatie te voeren. De mijlpalen die we met z’n allen hebben bereikt en gaan bereiken maken mij trots.

Geïnteresseerd?

We zijn altijd op zoek naar goede mensen om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures.

Ben jij een ervaren Projectmanager die weet van aanpakken en projecten van initiatie tot en met nazorg soepel laat verlopen? Kun jij de projectscope bewaken en werk je graag gestructureerd? Ben jij ook op directie en bestuurlijk niveau een gesprekspartner? Wil jij de uitdaging aangaan bij regas binnen diverse klantomgevingen? Dan maken we graag kennis met jou!

Op zoek naar een uitdagende rol als Front-end Developer in een informeel en enthousiast Scrum team? Denk jij graag mee in de doorontwikkeling van ons REGAS product om ons cliëntvolgsysteem tot een next-level te brengen? Ontwikkel je graag in o.a. Angular 6+ en heb jij een kritische blik op designs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Word jij onze nieuwe enthousiaste en doortastende collega die vol passie onze jonge en dynamische Development afdeling doorontwikkelt? Ben jij een inhoudelijk sterke leider die ook graag collega's coacht? Kom werken bij regas!

Ben jij de Sales Professional, Manager én het MT lid die wij zoeken? Heb je ruime ervaring met New Business en kennis van SaaS software en/of in de Care sector? Ben jij in staat onze Sales strategie verder te professionaliseren en uit te diepen en weet jij daarbij jouw Sales team te motiveren? Dan zoeken wij jou!

Onderhoud jij graag de relaties met jouw klanten en heb jij ervaring binnen het sociaal domein? Maak jij graag de vertaalslag van klantwens naar de juiste functionaliteit binnen ons REGAS product? Ben jij betrokken, toegewijd en dé Accountmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Word jij onze nieuwe enthousiaste, proactieve en servicegerichte collega die vol passie en doortastendheid onze Servicedesk komt bemannen? Weet jij als geen ander onze klanten tevreden te stellen via de telefoon of tickets in TOPdesk en onze Accountmanager te ondersteunen? Dan leren we je graag kennen!

Voor de versterking van een van onze Scrumteams zijn we op zoek naar een collega. Samen met andere Developers, de Scrummaster en de Product Owner zijn jullie als team verantwoordelijk voor jullie eigen deel van de REGAS oplossing. User experience, performance en security spelen hierin een belangrijke rol.

Ben jij een contractmanager met een passie voor IT en Privacy? Wil jij de spil zijn tussen onze klanten/leveranciers en de interne organisatie? Heb jij affiniteit met het Compliance domein en kun jij de geldende compliance normen vertalen naar onze contracten en interne processen? Dan zoeken wij jou!