Waarom zou je ons cliëntvolgsysteem kiezen?

1

Jouw processen

Samen brengen we de processen van jouw organisatie in kaart en richten we het platform volledig in. Van management tot eindgebruiker een oplossing op maat. Starten met een standaardproces is ook mogelijk, dan gaan we direct aan de slag.

2

Jouw systeem

REGAS is flexibel, in te richten naar smaak en integreert optimaal met je huidige systemen. Met overzichtelijke dashboards krijgt iedere gebruiker de informatie die nodig is. Je kunt direct aan de slag.

3

Jouw ontwikkeling

Veranderingen binnen de sector of organisatie? Geen probleem, REGAS verandert met je mee. De flexibiliteit van REGAS zorgt niet alleen voor een goed gebruik vandaag, maar ook in de toekomst.

Welzijn

Actief blijven en zelfontwikkeling, daar gaat het om. Welzijn biedt houvast. Een steuntje in de rug voor degenen die het nodig hebben.

Waarom ons systeem?

Creëer kansen

Je activeert het sociale netwerk om kansen te creëren. Samen met hulpverleners en wijkteams ontplooi je activiteiten en ben je proactief betrokken. Op eigen kracht stappen zetten, dat is waar cliënten wat aan hebben.

Aansluiten op de actuele situatie

Met REGAS houd je alle informatie actueel. Altijd up-to-date en aangesloten op de huidige situatie van de cliënt, met een inzichtelijk sociale netwerk. REGAS richt je in naar eigen smaak in, dan weet je zeker dat alles optimaal werkt en past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Welzijn

De cliënt zijn netwerk

Makkelijk informatie delen en meteen een overzicht van de cliënt zijn netwerk. Zo werk je nauw samen aan preventie, eerstelijnshulp en begeleiding. Omdat de cliënt zelf ook in kan loggen op REGAS, neemt de participatie, integratie en cohesie in de begeleiding toe. Met REGAS werkt het hele netwerk op één systeem.  

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Activiteitenregistratie

Met REGAS leg je iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, pas je het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Workflow

Jij bepaalt wat in het registratieproces moet worden opgenomen. Omdat REGAS naadloos aansluit op jouw manier van werken, is cliëntregistratie ineens makkelijk en efficiënt. Zo houd je tijd over voor echte zorg.

Cliëntnetwerk

Met REGAS breng je het volledige zorgnetwerk van de cliënt in kaart. Zo win je tijd en werk je doeltreffend, zonder ellenlange zoektochten naar contactpersonen.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

E-aanmelding

Cliënten kunnen zich online aanmelden. Ze vullen hun informatie in en onze software slaat de gegevens op. Hulpvragen pak je hierdoor sneller op en de regie blijft deels in handen van cliënt. Leve het internet.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat je op ieder moment kunt inloggen, waar je ook bent. Via je internetbrowser log je eenvoudig in en zie je altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Verhalen van anderen

Wijkteams en vrijwilligers zetten zich iedere dag in en creëren samen kansen. Met nauwe betrokkenheid en de activatie van het sociale netwerk, werken ze samen voor het maatschappelijk welzijn. Lees hier hoe REGAS ze daarbij ondersteunt.

Welzijnsorganisatie Lumens Groep

Actieve cliëntenparticipatie: het werkt!

Blog

Het meest recente nieuws, interviews en interessante bronnen en meer voor zorg & welzijnsorganisaties.