Waarom zou je ons cliëntvolgsysteem kiezen?

1

Jouw processen

Samen brengen we de processen van jouw organisatie in kaart en richten we het platform volledig in. Van management tot eindgebruiker een oplossing op maat. Starten met een standaardproces is ook mogelijk, dan gaan we direct aan de slag.

2

Jouw systeem

REGAS is flexibel, in te richten naar smaak en integreert optimaal met je huidige systemen. Met overzichtelijke dashboards krijgt iedere gebruiker de informatie die nodig is. Je kunt direct aan de slag.

3

Jouw ontwikkeling

Veranderingen binnen de sector of organisatie? Geen probleem, REGAS verandert met je mee. De flexibiliteit van REGAS zorgt niet alleen voor een goed gebruik vandaag, maar ook in de toekomst.

Veilig Thuis

Eén gezin, één plan. Iedere dag zet jij je in voor een veiligere samenleving – REGAS ondersteunt je daarbij.

Waarom ons systeem?

Een kant-en-klare oplossing voor verslaglegging en monitoring 

Alles in een systeem, speciaal ingericht voor jouw werk. Voor de inrichting van Veilig Thuis zijn het handelingsprotocol, het informatieprotocol en de ICT-eisen van de VNG leidend geweest. Het is zo ingericht dat het naadloos aansluit op de nieuwe aanpak die de decentralisatie met zich meebrengt. 

Veilig Thuis Module 

Altijd inzicht en overzicht. Registreer alle adviezen en meldingen in een centraal systeem. Iedereen kan hier ook makkelijk met elkaar communiceren zodat je zeker weet dat de neuzen dezelfde kant op staan. 

Veilig Thuis

In te richten naar eigen registratiebehoeften

Het werkt eenvoudig. En als je de inrichting aan wilt passen, bijvoorbeeld door regiospecifieke registratiebehoeften, dan is dat ook eenvoudig. Met de flexibiliteit maak zelf alles op maat en naar eigen smaak. Kan je toch wat hulp gebruiken? We staan klaar voor al je vragen. 

Inzicht in de juiste informatie 

Goede hulpverlening vergt goede informatie. Daarom hebben we kant-en-klare oplossingen waarmee je inzicht krijgt in de juiste data. REGAS is bijvoorbeeld makkelijk te koppelen met onder andere CORV, VIR en GBA-V. Zo verwijs je snel door naar de passende hulpverlening. 

Regas is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Koppelingen

Natuurlijk maak je ook gebruik van andere administratieve en medische systemen. Het is erg onhandig als deze systemen los van elkaar moeten opereren, daarom koppelen wij ze eenvoudig aan elkaar. Dan zijn de gegevens uitwisselbaar en hoef je niet nodeloos informatie te kopiëren.

Alerts

Het instellen van alerts maakt je werk een stuk simpeler. Stuur cliënten automatisch een herinneringssms en verlaag zo je no-showpercentage. Zo zit je nooit tegenover een lege stoel tijdens de intake.

Delen van je software-omgeving

Binnen REGAS kun je alle processen en vensters naar eigen smaak inrichten. Tevreden met het resultaat? Deel je omgeving als template met andere organisaties en vice versa. Zo helpen onze gebruikers elkaar, leren we nieuwe dingen en besparen we allemaal een hoop tijd.

Veiligheid

Je gegevens zijn bij ons goed beveiligd. REGAS voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor webapplicaties en ook in onze serviceafspraken speelt veiligheid een grote rol.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat je op ieder moment kunt inloggen, waar je ook bent. Via je internetbrowser log je eenvoudig in en zie je altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Volledig in te richten

Met REGAS heb jij controle over jouw processen en het beheer van de software. Formulier of vraag aanpassen? Een kwestie van minuten. Wij geloven namelijk dat software zich moet kunnen aanpassen naar de organisatie en haar gebruikers, niet andersom.

Verhalen van anderen

Met ‘één gezin, één plan’ zetten de Veilig Thuis-meldpunten in op één lijn in de hulpverlening. Weten hoe REGAS je hierbij helpt? Lees het hier.

Het verhaal van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk

Registratiesysteem? Zie het als zaakvolgsysteem

Blog

Het meest recente nieuws, interviews en interessante bronnen en meer voor zorg & welzijnsorganisaties.