Alle tijd bij elkaar in het dossier, ook de niet-cliëntgebonden tijd

Direct in het dossier

Met REGAS is tijdregistratie over iedere activiteit binnen of buiten het cliëntendossier mogelijk: van (niet-) cliëntgebonden tot overige tijd. U bepaalt zelf van welke specifieke activiteit u de tijd wilt registreren. U kunt er ook voor kiezen om de volledige tijd te registreren die een medewerker aan een dossier besteedt. De koppeling met de agenda maakt tijdsregistratie zeer eenvoudig.

Uren worden digitaal ingeleverd en goedgekeurd binnen REGAS. Dat gaat eenvoudig en zonder zorgen. Zodra de uren zijn ingevuld en vastgelegd wordt het resultaat overzichtelijk gepresenteerd. We laten zien wie de tijd heeft geregistreerd, en ook andere handige informatie zoals het tijdtype, de datum, tijd, tijdsduur en de gebruikersgroep.

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Online hulpverlening

Cliënten kun je ook online helpen. Chat bijvoorbeeld met ze of stuur instructies. De wereld verandert, en met online zorg verander je mee. Aan jou de uitdaging om het persoonlijk te houden.

Zorgadministratie

In REGAS verwerk je het gehele zorgproces, van registratie tot declaratie. WMO-, WIZ- en JW-berichten worden automatisch opgeslagen en doorgestuurd naar de betrokken partijen.

Behandelplan

Met REGAS plan je eenvoudig taken van jezelf of collega’s in. Binnen een behandelplan werk je ze vervolgens structureel af.

Activiteitenregistratie

Met REGAS leg je iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, pas je het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat je op ieder moment kunt inloggen, waar je ook bent. Via je internetbrowser log je eenvoudig in en zie je altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Offline werken

Registratieformulieren kunt u offline inladen, bewerken en later automatisch synchroniseren. Zo legt u afspraken altijd vast en bent u niet afhankelijk van het internet. Dat scheelt een hoop gehannes.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat je inspireren.

Pedagogisch instituut Zevenbergen

Onze eigen workflows waren leidend