Een cliëntregistratiesysteem? Zie het als zaakvolgsysteem

Regas werkt samen met Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk

hero-header-case-ubr

De Werkmaatschappij faciliteert samenwerkingsverbanden van de verschillende departementen binnen de Rijksoverheid en valt organisatorisch onder het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Directoraat-Generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk, maar opereert als een autonome unit.

Anton Siedsma, manager bij het Expertisecentrum Organisatie en Personeel (EC O&P): "REGAS is voor ons als niet-Zorg & Welzijn organisatie zeker een oplossing voor onze gehele organisatie. We hebben out of the box gehandeld en zetten REGAS nu in, op een andere manier, maar wel met alle bestaande tools en functionaliteiten.

Ik kende Regas al als een betrouwbare en betrokken partner met een oplossing voor kwalitatief hoge rapportages bijvoorbeeld. De reacties van mijn collega's waren eerst: wat moeten wij met een cliëntvolgsysteem? Ik heb uitgelegd: zie REGAS als een zaakvolgsysteem. Of het nu gaat om klanten of om zaken, REGAS is procesgeoriënteerd, dus je kunt er alles in doen. Je kunt het breder inzetten, maar dan moet je wel proces georiënteerd denken. Ofwel: out of the box opereren en de bestaande tools en functionaliteiten hebben we op een andere manier ingezet."

Ik voel me eigenaar van REGAS

"Regas is een bewezen flexibele partner voor ons. Ik denk dat de opdracht voor hen in eerste instantie moeilijker was dan gedacht, maar het is het bewijs gebleken van het feit dat hun oplossing zeker ook voor andere sectoren ingezet kan worden. Het grote voordeel dat wij ervaren in het gebruik van REGAS: ik voel me eigenaar van het systeem. Bepaalde veranderingen en aanvullingen kunnen we zelf implementeren, op een gemakkelijke manier."

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Start het gesprek
CTA-section-placeholder