REGAS biedt veel functionaliteit en Kadera wil alles optimaal gebruiken.

Efficiënt werken en heldere managementinformatie

hero-header-cases-kadera

Kadera streeft naar een wereld zonder huiselijk geweld. Dit doen zij door vrouwen en mannen en hun kinderen op te vangen en begeleiding thuis te bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen.

De inzet van REGAS op de best mogelijke manier en volledig afgestemd met onze organisatie veranderingen

Boudien Rijpkema, Hoofd Bedrijfsbureau bij Kadera: "We hadden te maken met een aantal veranderingen in onze organisatie, zoals de implementatie van de de methode 'Krachtwerk', verbetering van onze management informatie en het gebruik van de SaaS applicatie van REGAS. REGAS heeft vele functionaliteiten en die wilden we optimaal gebruiken, maar wel in lijn met onze organisatieveranderingen.

Krachtwerk is een hulpverleningsmethodiek die ontwikkeld is door het Onderzoekscentrum Maatschappelijke Zorg van het UMC St. Radboud, waarbij je focust op de eigen kracht van de cliënt en zijn/haar omgeving.

Boudien Rijpkema: "We hebben deze methode onderzocht, net als de wensen van onze hulpverleners ten aanzien van hun hulpverleningsproces en de eisen die we stelden aan betrouwbare managementinformatie. De laatste twee hebben gedaan door onze medewerkers te interviewen. We besloten dat een cliënt in REGAS een hulpverleningsdossier heeft, maar ook een dossier met daarin alle 'administratieve' gegevens. Als er kinderen zijn, hebben zij ook een eigen dossier. Deze opzet in REGAS sluit veel beter aan bij onze manier van werken.

Kadera heeft tevens de Reporting Tools van REGAS geïmplementeerd. Hiermee kunnen rapportages snel en real-time uitgevoerd worden. Deze rapportages en dashboards worden op televisieschermen op de werkvloer en tijdens meetings geprojecteerd, waardoor alle informatie altijd en overal, direct voor de medewerkers inzichtelijk en beschikbaar is."

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Start het gesprek
CTA-section-placeholder