Aanmelden - Matchen - Plaatsen - Begeleiden - Vergoeden

In één systeem: zo eenvoudig kan het zijn!

Alles in één systeem

pleegzorg ecd
folder-icon

Aanmelden

Verbind met jouw aspirant-pleegouders door ze betrokken te houden tijdens het aanmeldproces. Verstuur bijvoorbeeld geautomatiseerde opvolgmails na het bezoeken van een informatieavond of een training. Of laat iets van je horen als een pleegouder al een aantal weken op de wachtlijst staat!

presenter-icon-red

Matching

Geef voor zowel (aspirant-)pleegouders als voor pleegkinderen de voorkeuren op. Hiervoor maak je gebruik van onze standaard set wensen, maar vul deze gerust aan met jullie specifieke matchingcriteria. Zeker handig bij bestandsplaatsingen. Onze matchingsmodule genereert vervolgens een overzicht van de beste matches om de bureaudienst zoveel mogelijk te ondersteunen in de voorbereiding.

folder-icon

Plaatsing

Volledige- of deeltijdplaatsing? Vaste- of vrije schema’s? Weekschema’s vullen de plaatsingen automatisch en jij legt alleen de afwijkingen vast. Dat doet REGAS geautomatiseerd voor jou, wel zo makkelijk.

megaphone-icon-blue

Begeleiden

je begeleidt gezinnen en de kinderen, hiervoor gebruik je de dossierfunctie in regas. Deze functie is overzichtelijk ingericht waardoor al jouw aandacht uit kan gaan naar de begeleiding.

gauge-icon-violet

Vergoeden

Leg de afspraken over vergoedingen éénmalig vast. Maandelijks berekent REGAS deze voor jou met één druk op de knop en zorgt zo voor een tijdige betaling. REGAS biedt inzicht in vergoedingen en toeslagen voor pleegouders in een eenvoudig online portaal. Hier dienen de pleegouders ook hun declaraties in. Pleegouders doen immers al genoeg: zorg dat de administratieve last voor hen zo klein mogelijk is en zij de betalingen compleet en op tijd ontvangen.