REGAS aan het werk voor jou

Efficiënt en effectief werken

Of het nou gaat om het signaleren van doorlooptijden, het waarborgen van deadlines of het versturen van afspraakherinneringen aan cliënten via een sms – REGAS ondersteunt op de juiste plek en op het juiste moment.

Handelingen zoals een vragenlijst versturen of een formulier afsluiten gaan automatisch en dat scheelt behoorlijk wat tijd. Door de uitgebreide functionaliteit bewaakt en versnelt REGAS het proces. Minder inspanning met meer kwaliteit.

REGAS is aanpasbaar naar elke werkwijze

Ook als die regelmatig verandert

Alerts

Het instellen van alerts maakt je werk een stuk simpeler. Stuur cliënten automatisch een herinneringssms en verlaag zo je no-showpercentage. Zo zit je nooit tegenover een lege stoel tijdens de intake.

Tijdregistratie

Tijdregistratie doe je direct in het dossier. Zo krijg je een duidelijk overzicht van al je werkzaamheden – cliëntgebonden of juist niet.

Online hulpverlening

Cliënten kun je ook online helpen. Chat bijvoorbeeld met ze of stuur instructies. De wereld verandert, en met online zorg verander je mee. Aan jou de uitdaging om het persoonlijk te houden.

Zorgadministratie

In REGAS verwerk je het gehele zorgproces, van registratie tot declaratie. WMO-, WIZ- en JW-berichten worden automatisch opgeslagen en doorgestuurd naar de betrokken partijen.

Behandelplan

Met REGAS plan je eenvoudig taken van jezelf of collega’s in. Binnen een behandelplan werk je ze vervolgens structureel af.

Activiteitenregistratie

Met REGAS leg je iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, pas je het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat je inspireren.

Een praktijkvoorbeeld van Combiwel

Mix & matching module rondom vrijwilligers

Een praktijkvoorbeeld van Puur Zuid

Sturings- en managementinformatie simpel inzichtelijk