REGAS neemt je werk voor je waar

Repeterende taken: dingen die er vaak bij inschieten onder de werkdruk. REGAS doet ze voor je!

Lees in het succesverhaal van Stichting de Ontmoeting hoe zij dat zien!

Succesverhaal 'de Ontmoeting' Lees meer
procesbewaking

Aan de slag met procesbewaking

Laat REGAS jouw werk in de gaten houden

Deadlines

Een cliënt staat te lang op de wachtlijst, je bent een tussentijdse evaluatie vergeten, de tijdsregistratie op een gesprek ontbreekt, je moet het hulpverleningsplan nog afronden: allerlei administratieve zaken die niet per se ‘on top of mind’ zijn in de hectiek van je dag. Maar dat neemt niet weg dat ze wél moeten gebeuren. Ons REGAS ECD kijkt met je mee en informeert je in een overzichtelijk takenlijstje op je dashboard als een deadline dreigt te verlopen. Zo kan jij je op je cliënt richten en zie je het vanzelf als er iets moet gebeuren, fijn toch?

In begeleiding

Een nieuwe cliënt wordt van de wachtlijst af gehaald en aan jou toegewezen. Dat betekent dat er van alles moet gebeuren: de cliënt krijgt een notificatie dat de zorg binnenkort aanvangt, tijdens het multidisciplinair overleg moet de casus worden besproken, je teamleden moeten weten dat je met deze cliënt aan de slag gaat en de cliënt moet een aanvullende vragenlijst invullen. Zoveel administratieve processen die REGAS voor jou kan uitvoeren. Dat scheelt jou een boel werk!

Indicatie verloopt

De indicatie voor een cliënt verloopt bijna, hoewel je pas halverwege de hulpverlening bent. Tijd om een nieuwe indicatie aan te vragen. Dat hoef jij niet langer in de gaten te houden. Het REGAS ECD weet precies wanneer het de cliëntadministratie moet informeren dat het zover is.

Ook als je nét iets anders nodig hebt.

Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tijdens werkdagen reactie binnen 1 dag.

viktor regas

Viktor

Specialist Nieuwe Zorgprojecten