Registreren in REGAS:
Altijd en overal

Zorg wordt in toenemende mate bij de cliënt thuis verleend. Je bent als zorgverlener daarom steeds vaker onderweg. Met REGAS kan je overal je gegevens vastleggen.

mobiel werken ecd

Ambulant werken wordt steeds belangrijker

Hoe fijn is het immers voor de client om de zorg heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving te krijgen? En hoe handig is het dan om meteen je gespreksnotities te kunnen vastleggen?

Je ECD toevoegen aan je startscherm

Met REGAS kan dat! Je kunt REGAS toevoegen aan je startscherm op je mobiele telefoon of tablet. Zodat je altijd met één klik in REGAS bent. Het installeren van een app is hierbij niet nodig!

Eenvoudig inloggen

Inloggen in REGAS kan zeer eenvoudig. Bijvoorbeeld middels je vingerafdruk als je gebruik maakt van een wachtwoordkluis.

Registreren

Registreren kan altijd en overal. REGAS is namelijk op smartphones nét zo goed te gebruiken als op desktop computers. REGAS past zich automatisch aan naar jouw apparaat, of dat nou een smartphone, tablet of laptop is.

aanpasbaar ecd

Tijd is kostbaar

REGAS is volledig aan te passen naar de behoeften van jouw organisatie. Voor jou als eindgebruiker betekent dat onder andere dat de schermen die je te zien krijgt, volledig zijn afgestemd op het werkproces zoals je dat gewend bent. Dus geen overbodige pagina's, geen overbodige vragen. Alleen maar dat zien, wat voor jou op dat moment relevant is.

Ook als je nét iets anders nodig hebt.

Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tijdens werkdagen reactie binnen 1 dag.

viktor regas

Viktor

Specialist Nieuwe Zorgprojecten