Volledige controle van wie waar bij kan en wat kan zien

Veilige toegang, veilig werken en geen kans op per ongeluk verlies.

ecd autorisatie

REGAS geeft je alle mogelijkheden om zelf de autorisaties en het toegangsbeheer in te richten

Conform de richtlijnen van je eigen organisatie en de geldende privacywetgeving in de zorg.

Jij bepaalt de toegang

Als organisatie in de zorg weet je zelf vaak het beste hoe je de autorisaties wilt inrichten. Het is tenslotte je eigen beleid en het zijn de voor jou bekende collega’s. REGAS biedt je de mogelijkheid om je eigen beleid één-op-één over te zetten naar het ECD. Dit maakt het herkenbaar en goed uitlegbaar.

Autorisaties van buitenaf

Je bepaalt alleen niet altijd alles zelf, soms zijn het anderen die voor jou bepaalde standaarden bepalen (overheid, belangenorganisaties of Europese regelgeving). Het zelf kunnen aanpassen van de toegang en autorisaties geeft je een veilig gevoel.

Leren vanuit de praktijk

Door de ruime ervaring in jouw branche hebben we veel kennis hoe de autorisaties bij vergelijkbare organisaties zijn ingericht. Als je graag leert van anderen helpen wij je daarbij graag door het delen van voorbeelden of door je in contact te brengen met vergelijkbare organisaties.

ecd privacy

Privacy: daarmee word je een betrouwbare partner

Privacy in de zorg is enorm belangrijk. Niet alleen omdat het bijzondere persoonsgegevens betreft, maar juist omdat privacy nodig is om vanuit vertrouwen met de cliënt te kunnen werken. Een goede borging van het eigen beleid en de mogelijkheid om aanpassingen te doen waar dat nodig is, zorgen voor dit vertrouwen. Hij of zij weet wie toegang heeft en wie dit heeft gehad.

Ook voor de medewerker is het fijn dat een ECD niet belemmerend werkt. Onnodig toegang ontzeggen werkt frustrerend en de onzekerheid of je belangrijke informatie kan verwijderen kan beklemmend zijn.

Autorisaties van REGAS zorgen voor een goede borging van de privacy en een werkbare praktische uitwerking.

Ook als je nét iets anders nodig hebt.

Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tijdens werkdagen reactie binnen 1 dag.

viktor regas

Viktor

Specialist Nieuwe Zorgprojecten