Gepassioneerd over zorg en welzijn

Wij zijn regas, aangenaam

DSC_0184-2

Samen staan we sterk

Wij zijn onderdeel van de omneva Group, samen met onze zusterbedrijven carecenter, daarwin, heimbas en iQM. Als groep zijn we actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

katharina-ava

Katharina Kehler

omneva

“Ons doel is om software te gebruiken om mensen op een intelligente, intuïtieve en verantwoorde manier met elkaar in contact te brengen om de sociale dienstverlening voor iedereen te verbeteren.”

Met meer dan 20 jaar ervaring als software leverancier van een ECD, hebben we ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd bij zorgaanbieders in het sociale domein. Eind jaren ’90 startte onze oprichter vanuit een procesgedachte: een elektronisch dossier met een flexibele toolkit die organisatie in staat stelt hun eigen processen in te richten en te onderhouden. Software die zich aanpast aan de organisatie in plaats van andersom.

 

Meer dan 150 zorgorganisaties als REGAS gebruiker

Vandaag de dag leveren we onze oplossingen aan ruim 150 zorg organisaties met een team van 50 regas medewerkers. En we zijn niet zomaar IT’ers, veel van onze mensen zijn hun carrière ooit begonnen als uitvoerend hulpverlener. Daardoor begrijpen we de impact van IT op het primaire proces in de zorg als geen ander. Samen met onze klanten streven we hetzelfde doel na: zoveel mogelijk ruimte creëren voor de hulpverlener om tijd te besteden aan de cliënt en op die manier een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg- en hulpverlening te bieden. Onze gedeelde achtergrond, hoge mate van betrokkenheid en intensieve relaties met onze klanten maakt dat we voor elkaar belangen opkomen, luisteren en open staan voor verandering. Voor ons voelt dit als een familie.

Samen staan we sterk

Sommige van onze klanten zijn al vanaf het begin bij ons. Voor hen zijn we niet alleen een softwareleverancier, maar een partner. De langdurige relaties die we hebben, tonen de waarde van deze propositie aan. Als partner delen we onze kennis en best practices, organiseren we gebruikersgroepen en stellen we onze (eind)gebruikers in staat om van elkaar te leren. We houden kennis en ervaring niet voor onszelf, maar laten iedereen hierin participeren zodat we gezamenlijk de voordelen kunnen benutten.

Deze lange termijn relaties vertellen ook iets over hoe we deze relaties beheren. We proberen altijd naast onze klant te opereren of je nu een zorgprofessional, stagiair, controller, IT-manager of lid van de raad van bestuur bent. We luisteren, we zijn open, eerlijk en redelijk. Voor onze klanten zijn we niet zomaar een bedrijf, maar een gezicht, misschien zelfs een persoon. Onze servicedesk, accountmanagers, consultants en sectorspecialisten zijn de sleutel tot het behoud van deze relaties.

Wat wij voor jou betekenen

Als team helpen we mee aan het oplossen van de uitdagingen van onze klanten, die onder constante druk staan om met een relatief laag budget hoge kwaliteit hulpverlening te leveren. Wij geloven dat cliënten steeds meer regie krijgen over hun budget en de uitvoering van zorg. Deze trend wordt gedreven door zowel overheidsregulering als een toegenomen bewustzijn en assertiviteit van de cliënt. Een ontwikkeling die, wat ons betreft, op de langere termijn hulpverlening veel passender maakt.

Om de zorg in de dynamische omgeving goed te blijven faciliteren, bieden we een volledig aanpasbaar ECD die aansluit bij jouw methodieken en unieke processen. Je maakt vragen (REGAS biedt meer dan 20 types aan, zoals datumvelden, codelijsten), je geeft ze een context (in formulier of map), voegt workflows en afhankelijkheden toe (tussen vragen, gerelateerd aan persoonlijke informatie), plaatst triggers en creëert rol-gebaseerde views. Hoewel 100% configureerbaar, kun je er ook voor kiezen om onze best practices te implementeren die we aanbieden voor al onze sectoren.

Sociaal domein in België en Nederland

De zorgmarkt in de Benelux is verdeeld in sectoren, waarbij wij ons voornamelijk richten op Maatschappelijke dienstverlening en Welzijn, Veilig Thuis, Opvang, Jeugdzorg, GGZ, wijkteams en medische advisering. Daarnaast bevinden we ons in allerhande niches zoals integrale vroeghulp, bemoeizorg, en woonbegeleiding: veelal organisaties die zich in een ketenrol bevinden of op het snijvlak tussen verschillende sectoren in zitten en daarmee een zeer specifieke behoefte hebben. Omdat we met ons ECD een dergelijke brede markt bedienen, hebben we een zeer uitgebreide bibliotheek aan best practices en standaardoplossingen. Zowel voor financieringsvormen als voor methodieken, werkprocessen en (cliënt)portalen.

Dan toch een beetje techniek...

Ons platform heeft een op microservices gebaseerde architectuur die ons en onze partners in staat stelt om gemakkelijk nieuwe en verbeterde diensten te ontwikkelen zonder al te afhankelijkheid De diensten worden afzonderlijk ontwikkeld en geïntegreerd wanneer ze gereed zijn. Microservices halen de gegevens uit de centrale gegevensbron om hun applicatie te verwerken. We draaien op AWS-infrastructuur, met steeds meer cloud native services. AWS-technologie stelt ons in staat onze ontwikkeling te versnellen en ons te richten op de waarde van functies voor onze eindgebruikers. Door gebruik te maken van de enorme innovatiekracht van AWS creëren we de mogelijkheid om nieuwe functies vele malen sneller naar de eindgebruiker te brengen.

Wij zijn regas, aangenaam

Anders

Anders

Consultant

Denise

Denise

Projectmanager / Consultant

Eddy

Eddy

Chief Product Owner

Erica

Erica

Business Support Professional

Esther

Esther

Managing Director Benelux

WhatsApp Image 2020-03-18 at 16.51.55-1

Feriha

Customer Service Medewerker

Flip

Flip

Consultant

Frans

Reporting Specialist

Imro

Imro

Functioneel Beheerder

Jacobine

Jacobine

Product Owner

Jean-Marc

Jean-Marc

Consultant

Johannes

Johannes

Junior Controller

Jurrien

Application Architect

Laura-B

Laura

HR Professional

DSC_9990portret-1

Laura

Accountmanager

linda-vanhoudt

Linda

Product Owner

Lionel

Lionel

Business Controller

Maarten-K-1

Maarten

Accountmanager

Maarten-de-J

Maarten

Marketeer

Marcel

Marcel

Consultant

Marjon

Marjon

Consultant

pasfoto matthieu

Matthieu

Chief Commercial Officer

Philippe

Philippe

Customer Success Officer

Reynosa

Reynosa

Team Lead Customer Service

pasfoto robert

Robert

Customer Service Medewerker

Ruud

Ruud

Business Developer

Susanne

Susanne

Manager Development

Suzanne

Suzanne

Consultant

Tim

Tim

Chief Operational Officer

Tjallien

Consultant

man

Tom

New Business Executive

Wim

Wim

Consultant

Wim van de Water

Wim

Reporting Specialist

Samen staan we sterker