Professional en cliënt nóg dichter bij elkaar

Online hulpverlening is waardevol en drempelverlagend. Het maakt het mogelijk om 24 uur per dag hulp en ondersteuning te bieden. Een volledig digitale behandelkamer is niet het streven – als organisatie bepaal je zelf in welke mate je dit invult.

De combinatie van online en reguliere hulpverlening zorgt ervoor dat je de best mogelijke zorg kan leveren, op ieder moment en op iedere plek. 

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Zorgadministratie

In REGAS verwerk je het gehele zorgproces, van registratie tot declaratie. WMO-, WIZ- en JW-berichten worden automatisch opgeslagen en doorgestuurd naar de betrokken partijen.

Behandelplan

Met REGAS plan je eenvoudig taken van jezelf of collega’s in. Binnen een behandelplan werk je ze vervolgens structureel af.

Activiteitenregistratie

Met REGAS leg je iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, pas je het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat je op ieder moment kunt inloggen, waar je ook bent. Via je internetbrowser log je eenvoudig in en zie je altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke informatiebehoefte.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat je inspireren.