Werken bij Regas

Gezocht: Junior Full-stack Developer (Java)

Solliciteer op deze functie

Junior Full-stack Developer (java)
Locatie: Woerden (Utrecht)

Sta jij in het begin van je carrière en ben jij op zoek naar een uitdagende, informele en innovatieve werksetting? Word jij enthousiast van het werken binnen een SaaS omgeving met bijbehorende ontwikkelingen aan de hand van de Agile methodiek? Wil jij met ons het REGAS product door ontwikkelen? Dan leren wij je graag kennen! 

Wie zoeken wij?
Als Junior Full-stack Java Developer werk je nauw samen met je teamleden om issues volledig af te ronden. Dit doe je via de Agile methodiek. Je bent betrokken bij het uitwerken, implementeren, (geautomatiseerd) testen, reviewen, documenteren en uitrollen. Je werkt in Java en Angular, maar gaat onder andere ook werken met Bootstrap, SpringBoot en Docker/Minikubes.

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor jullie eigen deel van de REGAS oplossing. User experience, performance en security spelen hierin een belangrijke rol.

Profiel
Je bent/hebt:

  • een afgeronde HBO opleiding (richting Informatica of Software Engineering).
  • minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties.
  • ervaring met Java (8+) en eventueel C# of .NET
  • bekend met Angular (4) en TypeScript.
  • kennis van HTML, CSS, Javascript.

En eventueel:

  • kennis van MariaDB, MySQL of andere relationele databasemanagementsystemen.
  • Selenium of andere vormen van geautomatiseerde testtools.
  • ervaring met Spring Boot.

Laat je niet weerhouden te reageren als je niet volledig voldoet aan het profiel. Indien nodig bieden we je daarvoor graag aanvullende opleidingen aan.

Wat bieden wij jou? 
Een werkplek in een van onze development teams op ons hoofdkantoor te Woerden. Je krijgt een goed salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname pensioen, bedrijfsfitness, laptopkeuze, flexibele werktijden, vers fruit, boekenbudget, opleidingsbudget en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer (vlakbij station Woerden). ‘Samen’ is voor ons belangrijk, dit vind je terug in de dagelijkse gezamenlijke en gevarieerde lunch en regelmatige personeelsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes en de jaarlijkse Regas BBQ.

Binnen Regas heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Onze waarden ‘innovatief, betrouwbaar en vooral betrokken’ zijn tekenend voor bij de partnerships die wij hebben met onze klanten in Zorg & Welzijn en de jarenlange relaties die we hebben met ons personeel.

We zijn continu volop in beweging en zoeken mensen die onze groei kunnen bekrachtigen, waarde creëren en zich ontwikkelen. Regas is uniek, divers en familiair. Ben jij dat ook?

Wat doen wij?
Regas ontwikkelt al ruim 20 jaar software voor de zorgsector in de Benelux. Met ons cliëntvolgsysteem REGAS ondersteunen wij de dienstverlening van onze klanten. Onze software is een online (SaaS) oplossing en wordt volledig inhouse ontwikkeld. We hebben daarmee veel expertise en marktkennis in huis en we zijn marktleider binnen de maatschappelijke dienstverlening en opvang. Dit doen wij met ruim 50 enthousiaste medewerkers verspreid over Nederland en België.

Regas maakt onderdeel uit van het Care Tech Platform van een Duitse investeringsmaatschappij. Vanuit daar is er ook veel synergie met onze Duitse zusterbedrijven.