Waarom zou je ons cliëntvolgsysteem kiezen?

1

Jouw processen

Samen brengen we de processen van jouw organisatie in kaart en richten we het platform volledig in. Van management tot eindgebruiker een oplossing op maat. Starten met een standaardproces is ook mogelijk, dan gaan we direct aan de slag.

2

Jouw systeem

REGAS is flexibel, in te richten naar smaak en integreert optimaal met je huidige systemen. Met overzichtelijke dashboards krijgt iedere gebruiker de informatie die nodig is. Je kunt direct aan de slag.

3

Jouw ontwikkeling

Veranderingen binnen de sector of organisatie? Geen probleem, REGAS verandert met je mee. De flexibiliteit van REGAS zorgt niet alleen voor een goed gebruik vandaag, maar ook in de toekomst.

GGZ

Je houdt je dagelijks bezig met de psychische gezondheid van cliënten en richt je op herstel en preventie. Dat is uitdagend en intensief. REGAS ondersteunt je hierbij.

Waarom ons systeem?

Dagelijkse praktijk vertaald naar REGAS 

In REGAS registreer je alles op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Dit helpt zowel jou als de cliënt bij de dagelijkse bezigheden. Het systeem ondersteunt al je processen en maakt je werk een stuk makkelijker. Handig. Helemaal nu gemeentes door de decentralisatie meer taken hebben gekregen.    

Herstel en participatie 

REGAS helpt zowel de GGZ als de cliënt. De aanpak richt zich steeds meer op herstelondersteunende zorg. Omdat REGAS gemeenten, welzijnsorganisaties en woningcorporaties efficiënt laat samenwerken, kan de participatie van psychisch kwetsbare burgers beter gerealiseerd worden. Met REGAS ben je geen tijd meer kwijt aan complexe systemen en communicatiestromen, maar kun je je volledig richten op het bieden van zorg.    

Samen werken in het behandelplan 

Cliënten nemen zelf ook actief deel aan hun eigen dossier. Ze maken bijvoorbeeld een weekverslag of registreren dagelijks hun gewicht in het eetdagboek. Alle registraties die onderdeel zijn van het behandelplan worden opgenomen in het dossier. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het snel en eenvoudig registreren en valideren van DBC’s. Binnen het behandelplan maak je makkelijk taken aan, die je vervolgens schematisch af kunt werken. 

GGZ

Informatiebeveiliging 

Geen zorgen over veiligheid. Je ziet alleen de informatie waartoe je bevoegd bent. Per gebruiker geef je aan wat hij of zij wel en niet mag inlezen en bewerken. 

Flexibiliteit 

Software dient zich aan te passen aan de organisatie, nooit andersom. Verandert de informatiebehoefte? Dan verandert de software mee. Zonder problemen of bemoeienis van onze kant. Je kunt de applicatie altijd volledig inrichten aan de behoeften van jouw organisatie via een geavanceerd en gebruiksvriendelijk programma. 

Het gaat verder. Gebruikersbeheer, licenties, dossierrechten en nog veel meer functionaliteiten: alles is aan te passen binnen REGAS. Je kunt alles zelf naar wens inrichten en regelen, dus het inhuren van consultants wordt overbodig. 

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Behandelplan

Met REGAS plan je eenvoudig taken van jezelf of collega’s in. Binnen een behandelplan werk je ze vervolgens structureel af.

Koppelingen

Natuurlijk maak je ook gebruik van andere administratieve en medische systemen. Het is erg onhandig als deze systemen los van elkaar moeten opereren, daarom koppelen wij ze eenvoudig aan elkaar. Dan zijn de gegevens uitwisselbaar en hoef je niet nodeloos informatie te kopiëren.

Zorgadministratie

In REGAS verwerk je het gehele zorgproces, van registratie tot declaratie. WMO-, WIZ- en JW-berichten worden automatisch opgeslagen en doorgestuurd naar de betrokken partijen.

Online hulpverlening

Cliënten kun je ook online helpen. Chat bijvoorbeeld met ze of stuur instructies. De wereld verandert, en met online zorg verander je mee. Aan jou de uitdaging om het persoonlijk te houden.

Dossiervorming

Altijd en overal toegang tot belangrijke informatie – met REGAS kan het. Binnen de software registreer je iedere stap in het zorgproces, en helpt het bij de uitvoering van activiteiten. Het resultaat? Inzicht en overzicht in het dossier voor iedereen.

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke informatiebehoefte.

Verhalen van anderen

We ondersteunen de GGZ professionals in hun dagelijkse activiteiten. Weten hoe we ook jou kunnen helpen? Lees de ervaringen van anderen.

Een praktijkvoorbeeld van opvangorganisatie Arosa

Een slim overzicht. Zo gedaan.

Opvangorganisatie De Binnenvest

Hoe kunnen we nog meer voordeel uit REGAS halen?

Blog

Het meest recente nieuws, interviews en interessante bronnen en meer voor zorg & welzijnsorganisaties.