Waarom zou je ons cliëntvolgsysteem kiezen?

1

Jouw processen

Samen brengen we de processen van jouw organisatie in kaart en richten we het platform volledig in. Van management tot eindgebruiker een oplossing op maat. Starten met een standaardproces is ook mogelijk, dan gaan we direct aan de slag.

2

Jouw systeem

REGAS is flexibel, in te richten naar smaak en integreert optimaal met je huidige systemen. Met overzichtelijke dashboards krijgt iedere gebruiker de informatie die nodig is. Je kunt direct aan de slag.

3

Jouw ontwikkeling

Veranderingen binnen de sector of organisatie? Geen probleem, REGAS verandert met je mee. De flexibiliteit van REGAS zorgt niet alleen voor een goed gebruik vandaag, maar ook in de toekomst.

GGD

Duizenden cliënten. Tientallen taken. Als GGD-er wil je overzicht. Een makkelijk systeem dat ondersteunt in al je werkzaamheden.

Waarom ons systeem?

Efficiënte zorg en advies

De GGD staat midden in de samenleving. Wat is er dan nodig om goede en efficiënte zorg te leveren? Met een goede samenwerking kunnen burgers laagdrempelig en vroegtijdig ondersteund of doorverwezen worden. REGAS faciliteert deze samenwerking. Het ondersteunt je primaire processen zodat jij je kunt richten op het bieden van zorg. 

Samenwerken staat centraal

Je schakelt met collega’s, andere afdelingen en zelfs met andere organisaties. Deze communicatie en informatie moet gestroomlijnd worden. Pas dan is samenwerking echt waardevol. Hoe richt je deze samenwerkingsprocessen in? Wij denken met je mee en we leveren oplossingen voor een optimale samenwerking in het burgerdossier. 

GGD

Kennis en innovatiepartner

De complexiteit van de publieke gezondheidszorg vraagt om veel flexibiliteit. Met REGAS sluit je snel aan op ontwikkelingen in organisatie en wetgeving. Het geeft je alle functionaliteit die je nodig hebt, en jij kunt REGAS vervolgens toespitsen op jouw specifieke processen. Met ons als innovatiepartner weet je zeker dat je een duurzame ondersteuning hebt voor jouw primaire processen.

Optimale ondersteuning door koppelingen

Met slimme koppelingen breng je alle systemen samen. Denk aan de BasisRegistratie Personen, het Landelijk Schakelpunt voor Dossieroverdracht in de Jeugdgezondheidszorg en de berichtenuitwisseling voor het Rijksvaccinatieprogramma. REGAS verbindt dit met elkaar. De koppeling ondersteunt iedereen in het netwerk zodat je een volledig dossier kunt opbouwen. Iedereen heeft toegang tot volledige informatie.

Regas is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Dossiervorming

Altijd en overal toegang tot belangrijke informatie – met REGAS kan het. Binnen de software registreer je iedere stap in het zorgproces, en helpt het bij de uitvoering van activiteiten. Het resultaat? Inzicht en overzicht in het dossier voor iedereen.

Autorisatiestructuur

Per gebruiker kun je de bevoegdheid instellen. Zo kan een cliënt bijvoorbeeld zijn eigen weekverslag schrijven, maar geen toegang hebben tot andere informatie in het dossier.

Volledig in te richten

Met REGAS heb jij controle over jouw processen en het beheer van de software. Formulier of vraag aanpassen? Een kwestie van minuten. Wij geloven namelijk dat software zich moet kunnen aanpassen naar de organisatie en haar gebruikers, niet andersom.

Koppelingen

Natuurlijk maak je ook gebruik van andere administratieve en medische systemen. Het is erg onhandig als deze systemen los van elkaar moeten opereren, daarom koppelen wij ze eenvoudig aan elkaar. Dan zijn de gegevens uitwisselbaar en hoef je niet nodeloos informatie te kopiëren.

Veiligheid

Je gegevens zijn bij ons goed beveiligd. REGAS voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor webapplicaties en ook in onze serviceafspraken speelt veiligheid een grote rol.

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke informatiebehoefte.

Verhalen van anderen

Deskundig informatieleverancier zijn middenin de samenleving, hoe doe je dat? Lees hier hoe we dat voor gaan doen voor jouw organisatie.

Pedagogisch instituut Zevenbergen

Onze eigen workflows waren leidend

Blog

Het meest recente nieuws, interviews en interessante bronnen en meer voor zorg & welzijnsorganisaties.