Werken bij Regas

Gezocht: Full-stack Developer (Java)

Solliciteer op deze functie

Full-stack Developer (Java)
Locatie: Utrecht (Woerden)

Ben jij analytisch vaardig, snel lerend en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Help jij ons de volgende stap te zetten en word jij uitgedaagd om ons REGAS cliëntvolgsysteem door te ontwikkelen? Is het werken in een SaaS omgeving via de Agile methodiek iets voor jou? Dan leren wij je graag kennen! 

Wie zoeken wij?
Als lid van een van onze scrumteams werk je nauw samen met je teamleden om issues volledig af te ronden. Je bent betrokken bij het uitwerken, implementeren, (geautomatiseerd) testen, reviewen, documenteren en uitrollen. Je werkt volgens de Agile methodiek en bent daardoor betrokken bij de tweewekelijkse demo, sprintplanning en refinement, en bij de dagelijkse stand up.

Als developer bij Regas werk je in Java en Angular, maar ga je onder andere ook werken met Docker/Minikubes, SpringBoot en Bootstrap. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor jullie eigen deel van de REGAS oplossing. User experience, performance en security spelen hierin een belangrijke rol.

Profiel
Je bent/hebt:

 • een afgeronde HBO opleiding (richting Informatica of Software Engineering).
 • minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties.
 • ervaring met Java (8+) en eventueel C# of .NET
 • kennis van HTML, CSS, Javascript.
 • bekend met Angular (4) en TypeScript.
 • ervaring met SpringBoot.
 • kennis van MariaDB of soortgelijke relationele database management systemen.

Gewenste ervaring:

 • Bootstrap 
 • MongoDB of vergelijkbare NoSQL databases.
 • ElasticSearch of vergelijkbare zoekdatabases.
 • Docker.
 • Axon framework of een andere CQRS/ES framework.
 • Selenium of andere vormen van geautomatiseerd testen.
 • Het zelfstandig ontwerpen van onderhoudbare en toekomst vaste software architecturen. 

Laat je niet weerhouden te reageren als je niet volledig voldoet aan het profiel. Indien nodig bieden we je daarvoor graag aanvullende opleidingen aan.

Wat bieden wij jou? 
Een werkplek in een van onze development teams op ons hoofdkantoor te Woerden. Je krijgt een goed salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname pensioen, bedrijfsfitness, laptopkeuze, flexibele werktijden, vers fruit, boekenbudget, opleidingsbudget en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer (vlakbij station Woerden). ‘Samen’ is voor ons belangrijk, dit vind je terug in de dagelijkse gezamenlijke en gevarieerde lunch en regelmatige personeelsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes en de jaarlijkse Regas BBQ.

Binnen Regas heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Onze waarden ‘innovatief, betrouwbaar en vooral betrokken’ zijn tekenend voor bij de partnerships die wij hebben met onze klanten in Zorg & Welzijn en de jarenlange relaties die we hebben met ons personeel.

We zijn continu volop in beweging en zoeken mensen die onze groei kunnen bekrachtigen, waarde creëren en zich ontwikkelen. Regas is uniek, divers en familiair. Ben jij dat ook?

Wat doen wij?
Regas ontwikkelt al ruim 20 jaar software voor de zorgsector in de Benelux. Met ons cliëntvolgsysteem REGAS ondersteunen wij de dienstverlening van onze klanten. Onze software is een online (SaaS) oplossing en wordt volledig inhouse ontwikkeld. We hebben daarmee veel expertise en marktkennis in huis en we zijn marktleider binnen de maatschappelijke dienstverlening en opvang. Dit doen wij met ruim 50 enthousiaste medewerkers verspreid over Nederland en België.

Regas maakt onderdeel uit van het Care Tech Platform van een Duitse investeringsmaatschappij. Vanuit daar is er ook veel synergie met onze Duitse zusterbedrijven.