Werken bij Regas

Gezocht: Front-end Developer (Angular)

Solliciteer op deze functie

Front-end Developer (Angular)
Locatie: Utrecht (Woerden)

Op zoek naar een uitdagende rol als Front-end Developer in een informeel en enthousiast Scrum team? Denk jij graag mee in de doorontwikkeling van ons REGAS product om ons cliëntvolgsysteem tot een next-level te brengen? Ontwikkel je graag in o.a. Angular 6 en heb jij een kritische blik op designs? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

De functie 
Voor de versterking van onze Development teams zijn we op zoek naar een gepassioneerde Front-end Developer die het verschil weet te maken. Met jouw vernieuwende ideeën draag jij bij aan de doorontwikkeling van ons REGAS cliëntvolgsysteem. Samen met de andere Developers, de Scrummaster en de Product Owner ben je als team verantwoordelijk voor jullie deel van het REGAS product.

Je komt te werken in een jonge, informele en inspirerende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jouw ideeën verder uit te werken en met de nieuwste technieken aan de slag te gaan.  Onder andere zijn we bezig met een redesign traject, waarin je als Front-end Developer je waarde kunt laten zien. User experience, user interface, performance en security spelen hierin een belangrijke rol.

Profiel
Je bent/hebt:

 • HBO afgestudeerd in de richting van Software Engineering (met affiniteit voor design) of CMD (met affiniteit voor programmeren). 
 • Bekend met RxJS, Typescript en state management (NgRx) 
 • Ervaring met HTML5 en SCSS en Angular 2+, React of Vue. 
 • Bekend met de Agile werkwijze (Scrum methodiek). 
 • Ervaring met Docker (Kubernetes) is een pré.  
 • Oog voor detail, je denkt graag mee met de eindgebruikers van ons product, deelt je ideeën en geeft aan wanneer iets naar jouw mening beter kan. 
 • Creatief, leergierig en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wat bieden wij jou?

 • Een werkplek in een van onze innovatieve Development teams op ons hoofdkantoor te Woerden.  
 • Een goed salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, deelname pensioen, bedrijfsfitness, laptopkeuze, flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, boekenbudget, opleidingsbudget en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.  
 • ‘Samen’ is voor ons belangrijk, dit vind je terug in de dagelijkse gezamenlijke en gevarieerde lunch en regelmatige personeelsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes en de jaarlijkse Regas BBQ. 
 • Binnen Regas heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Je kunt met jouw vernieuwende ideeën daadwerkelijk invloed hebben op de ontwikkeling van ons product.  
 • Je draagt een steentje bij aan de maatschappij door mee te bouwen aan ons clientvolgsysteem voor diverse sectoren binnen Zorg & Welzijn. 

We zijn continu volop in beweging en zoeken mensen die onze groei kunnen bekrachtigen, waarde creëren en zich ontwikkelen. Regas is uniek, divers en familiair. Ben jij dat ook?

Wie zijn wij?
Regas ontwikkelt al ruim 20 jaar software voor de zorgsector in de Benelux. Met ons cliëntvolgsysteem REGAS ondersteunen wij de dienstverlening van onze klanten. Onze software is een online (SaaS) oplossing en wordt volledig in-house ontwikkeld. We hebben daarmee veel expertise en marktkennis in huis en we zijn marktleider binnen de maatschappelijke dienstverlening en opvang. Als software partner zijn we innovatief, betrouwbaar en vooral betrokken bij wat onze klanten in de Zorg & Welzijn beweegt. Dit doen wij met ruim 50 enthousiaste medewerkers verspreid over Nederland en België.  

Regas maakt onderdeel uit van het Care Tech Platform van een Duitse investeringsmaatschappij. Vanuit daar is er ook veel synergie met onze Duitse zusterbedrijven.