REGAS Applicatiebeheer

5, 12 & 19 september 2019

Op 5, 12 & 19 september 2019 geven wij de driedaagse cursus REGAS Applicatiebeheer. Je leert te werken met de functionaliteiten van REGAS Admin, waarin je bijvoorbeeld gemakkelijke de inrichting van REGAS kunt aanpassen. Ook wordt er aandacht besteed aan het proces van bouwen en aanpassen van REGAS bij bestaande inrichtingen of hoe je en compleet nieuwe inrichting kunt opzetten. Bij deze cursus krijg je huiswerk in de vorm van het maken van een bouwdocument van REGAS.

De cursus start al op donderdag 5 september met een halve dag introductie van REGAS. Deze halve extra dag is voor de applicatiebeheerders die de gehele applicatie REGAS nog niet goed kennen. De ‘voorkant’ van REGAS; knoppen, schermen, functies, doelen, de REGAS-omgeving en de basis van REGAS Admin worden uitgelegd, zodat op 12 & 19 september de focus kan liggen op de mogelijkheden van REGAS Admin. Afhankelijk van de grootte van de groep is er ruimte om in te spelen op specifieke klantvragen.

Programma cursus:

  • 5 september: 9:30 – 12:30 uur ‘Introductie’
  • 12 september: 9:30 – 16:00 uur ‘Bouwen en Toegang + rechten, voorwaarden en opzetten bouwdocument’
  • 19 september: 9:30 – 16:00 uur ‘Beheer, opdracht en verwerken huiswerk en overige functionaliteiten’

Aan deze cursus zijn kosten verbonden. Informeer hierover bij je accountmanager of kijk op ons Klantenportaal. Wij ontvangen graag je digitale inschrijving via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Handig om te weten

Voor wie?
Startende applicatiebeheerders van REGAS
Wanneer?
5, 12 & 19 september, 9:30 - 16:00 uur
Waar?
Bij ons op kantoor Route
Brood mee?
Wij trakteren op lunch

Ja, ik ben er bij!

Ik ben bij en meld mij aan voor de cursus REGAS Applicatiebeheer op 5, 12 & 19 september 2019.

Ik ontvang graag een deelnamebevestiging per mail op .
Mocht er onverhoopt iets zijn, dan ben ik te bereiken op .

Groet,