3, 10 & 17 september 2020

Cursus Applicatiebeheer

Tijdens deze 2,5e dag durende cursus leer je werken met REGAS admin.

Lees meer
placeholder-alt-header

 

REGAS Applicatiebeheer

Een cursus voor beginnende applicatiebeheerders van REGAS.

Op 3, 10 & 17 september 2020 geven wij de driedaagse cursus REGAS Applicatiebeheer online. Je leert werken met de functionaliteiten van REGAS Admin, waarin je bijvoorbeeld gemakkelijke de inrichting van REGAS kunt aanpassen. Ook wordt er aandacht besteed aan het proces van bouwen en aanpassen van REGAS bij bestaande inrichtingen of hoe je en compleet nieuwe inrichting kunt opzetten. Bij deze cursus krijg je huiswerk in de vorm van het maken van een bouwdocument van REGAS.

De cursus start al op donderdag 3 september met een halve dag introductie van REGAS. Deze halve extra dag is voor de applicatiebeheerders die de gehele applicatie REGAS nog niet goed kennen. De ‘voorkant’ van REGAS; knoppen, schermen, functies, doelen, de REGAS-omgeving en de basis van REGAS Admin worden uitgelegd, zodat op 10 & 17 september de focus kan liggen op de mogelijkheden van REGAS Admin. Afhankelijk van de grootte van de groep is er ruimte om in te spelen op specifieke klantvragen.

Programma cursus:

  • 3 september: 9:30 – 12:30 uur ‘Introductie’
  • 10 september: 9:30 – 16:00 uur ‘Bouwen en Toegang + rechten, voorwaarden en opzetten bouwdocument’
  • 17 september: 9:30 – 16:00 uur ‘Beheer, opdracht en verwerken huiswerk en overige functionaliteiten’

 

Aan deze cursus zijn kosten verbonden. Informeer hierover bij je accountmanager of kijk op ons Klantenportaal. Wij ontvangen graag je digitale inschrijving via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Handig om te weten

  • Locatie

    Online

  • Tijden

    9:30 tot 13:00/16:00 uur

Aanmelden

events regas

Maarten

Lead Customer Events