14 mei 2020

Cursus Power BI

Tijdens deze cursus leer je data uit REGAS te ontsluiten in Microsoft Power BI.

Lees meer
placeholder-alt-header

 

Cursus Power BI

Ter behoeve van REGAS Cloud Data Warehouse

Onze dienst REGAS Cloud data warehouse (CDW) geeft je de mogelijkheid om zelf je stuur- en managementinformatie uit REGAS te halen. Dit door je door het inrichten van een BI-tool die de data uit het CDW gebruikt. De keuze welke BI-tool ligt bij jezelf. Wij zien als regas dat de oplossingen van Qlik en Power BI het meeste gebruikt worden.  

In deze training gaan wij in hoe je Power BI i.c.m. met het CDW kan inrichten. We laten zien hoe je rapporten maakt, hoe je het datamodel moet interpreteren en op welke manier je de vragen van jouw organisatie kan vertalen naar een uitvraag van Power BI.

Om de training goed te kunnen volgen is kennis van Microsoft Office belangrijk. Kennis van databases is een pré. De training is gericht op de medewerkers die daadwerkelijk Power BI gaan inrichten en is technisch van aard.

Aan deze cursus zijn kosten verbonden. Informeer hierover bij je accountmanager of kijk op ons Klantenportaal. Wij ontvangen graag je digitale inschrijving via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Handig om te weten

  • Locatie

    Houttuinlaan 14a, Woerden

  • Tijden

    9:30 tot 16:00 uur

Aanmelden

events regas

Maarten

Lead Customer Events