Wisseling van de wacht

3 min read - published on januari 20, 2014

Vanaf 1 januari 2014 vervult Maarten Anbeek de functie van Commercieel Manager bij Regas. Hij neemt de positie over van Esther Janknegt. Zij zal zich dit jaar meer op interne processen gaan richten als COO (Operationeel directeur).

Maarten: “Na mijn studie Commerciële Economie ben ik altijd werkzaam geweest in commerciële functies. Tijdens de eerste oriënterende gesprekken viel me direct de sfeer en de voortvarendheid bij Regas op. En dit is tijdens mijn eerste weken ook direct bevestigd. Ik wil u graag beter leren kennen en zal daarom aankomende maanden een aantal van u bezoeken samen met de Accountmanagers. Daarnaast hoop ik u uiteraard ook te zien tijdens de regionale gebruikersdagen, de dag van de Applicatiebeheerder of één van onze andere evenementen. Ik ben woonachtig in Veenendaal. Hier woon ik met mijn vrouw Leonie en onze drie jongens."

Esther: "Na mij bijna zeven jaar met commercie te hebben bezig gehouden is het tijd voor een volgende stap. Vanaf 2014 treed ik op als COO voor Regas. Een nieuwe functie die, in het kader van onze groei en professionalisering, een belangrijke rol gaat spelen in het optimaliseren van processen omtrent support en development."