Vijf vragen aan Gerco Buijk-Dijkstra

3 min read - published on januari 28, 2020

Het jaar is goed begonnen! Er zijn vier nieuwe collega’s gestart bij regas en vandaag stellen we aan Gerco vijf vragen om met hem kennis te maken.

Kun je jezelf even kort voorstellen?
Graag! Ik ben Gerco Buijk-Dijkstra, 33 jaar, getrouwd met Anne en wij hebben twee zoontjes van 2,5 en 5,5 jaar. We wonen in het hart van de Betuwe, in Tiel. Sinds 2010 werk ik als consultant/organisatieveranderaar bij zorgorganisaties om vernieuwing/verandering in goede banen te leiden.

De tekst gaat verder onder deze foto

IMG_1184-copy


Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren?
"Ik probeer iedere dag de zorg beter en leuker te maken". Als bestuurskundige werk ik al jaren aan deze missie door het sociaal- en technologisch innoveren van de zorg. In mijn 'DNA' zit dan ook het opbouwen van relaties, het leggen van verbindingen tussen mensen en ruimte creëren om te kunnen ondernemen.

Waarom ben bij regas komen werken?
Ik ken regas inmiddels al heel wat jaren. Vanuit twee werkgevers hiervoor heb ik geprobeerd samenwerking te realiseren op aanvullende dienstverlening rond verandermanagement. Nu dacht ik, ik kan het net zo goed in dienst bij regas doen!

Wat wil je met regas bereiken?
De zorgregistratie zo makkelijk laten worden dat het niet meer voelt als een last én dat zorgverleners daardoor meer tijd overhouden om zorg te verlenen! Hopelijk kunnen we zo bijdragen aan een duurzame zorg in Nederland.

Waar kijk je het meest naar uit?
Gezamenlijke nieuwe activiteiten voor bestaande en nieuwe klanten ontplooien om regas nog beter bij klanten te laten werken.

 

Ook werken bij regas? Neem een kijkje bij onze vacatures!

Maarten de Jong