Van visievorming naar living lab

3 min read - published on februari 18, 2014

Binnen gemeenten wordt veel gesproken over de Decentralisatie van het Sociaal Domein en veel gemeenten zijn bezig met de visievorming. Als gesprekspartner voor de gemeenten zijn we hier het afgelopen jaar intensief bij betrokken geweest. Voorbeeld hiervan is onze top drie plek in de aanbesteding, de informatievoorziening in het sociaal domein, van de Gemeente Enschede.

De decentralisatie staat nog steeds gepland voor 1 januari 2015. Het is nu dus tijd om de volgende stap te zetten. Hoe kunnen we, vanuit de visievorming, de zogenaamde ‘living lab’s’ creëren?

REGAS 5 software biedt de mogelijkheid om deze vernieuwingen nu al te realiseren. Vanuit onze ruime ervaring in de zorg- en welzijnssector in Nederland zijn wij als geen ander in staat om flexibele, innovatieve platformen snel uit te rollen.

Aanstaande 9 en 10 april zijn wij te bezoeken op de beurs Overheid en ICT. Wij nodigen u uit om langs te komen bij onze stand B055 om eens vrijblijvend kennis te delen en te bespreken hoe wede volgende stap kunnen zetten. Tevens organiseren wij tijdens deze beurs een seminar. Hierover zal binnenkort meer informatie volgen.

U kunt zich alvast aanmelden voor een gratis toegangsbewijs. Zorg er samen met ons voor dat u voorop loopt en klaar bent voor de toekomst!

 


admin