Terugblik Jeugdzorg 2015 proof

2 min read - published on december 19, 2013

Op 19 november jl. organiseerden wij een 'Jeugdzorg-2015 proof'-middag in het mooie pand in Gorinchem bij onze partner The Beagle Armada. Voor onze contacten jeugdzorgaanbieders hebben we een voorbeeld-case neergezet van onze klant Jarabee Jeugdzorg Twente. Dit deden we niet alleen. Samen met Jarabee en onze partners CGI, Creq B.V. en Thorax hebben we de ontwikkelingen rondom de transitie Jeugdzorg 2015 uiteen gezet vanuit verschillende invalshoeken.

De uitdagingen en kansen die spelen bij gemeenten en zorgaanbieders, maar ook de vertalingen hiervan naar ICT keuzes en –mogelijkheden, hebben we toegelicht en met elkaar besproken.

We zijn heel blij met de grote opkomst van onze contacten in de jeugdzorg. Met een kleine lunch vooraf en een hapje en drankje na afloop zijn de aanwezigen ook in de gelegenheid geweest om met elkaar te sparren over de verschillende onderwerpen. Wij kijken terug op een geslaagde middag met voldoende stof tot nadenken en verdere acties.

Wilt u meer weten over hoe u als jeugdzorgaanbieder met REGAS klaar bent voor de 2015? Neem contact op met onze afdeling verkoop via cynthia@regas.nl.