Regas trekt zich terug uit GGZ-aanbesteding

2 min read - published on februari 11, 2011

Focus op eigen kracht in de GGZ markt

Regas B.V. heeft eind december besloten zich uit de GGZ-aanbesteding terug te trekken. Het bedrijf blijft nadrukkelijk wel actief voor GGZ-instellingen.

Regas richt zich met haar software REGAS primair op de ondersteuning van de zorgprofessional en haar cliënten; waar mensen met mensen werken. De kenmerkende eigenschappen van REGAS zijn: innovativiteit, nadruk op de werkwijze van de professional en uitgebreide en flexibele toepassingsmogelijkheden.

Overweging
De GGZ-aanbesteding is uitgeschreven op een totaaloplossing. Een dergelijke oplossing kan Regas met haar sterke partners zeker realiseren. Voor Regas is de nadruk in de tweede fase van het aanbestedingsproject echter meer naar administratieve processen verschoven. In de optiek van Regas komt hierdoor de profilering van de kracht van REGAS, ongeacht de uitkomst van de aanbesteding, in het gedrang.

De kracht van Regas
Regas zal zich blijven inzetten voor GGZ-instellingen. Net als in België, waar REGAS een toonaangevende rol vervult, zal de Nederlandse marktbenadering zijn gebaseerd op koppeling van REGAS met administratieve omgevingen van derden.