REGAS Regionale Gebruikersdagen 2014 een succes!

10 min read - published on juli 15, 2014

DSC01415 DSC01464 DSC01412

De REGAS Regionale Gebruikersdagen 2014 zitten er weer op. We waren erg blij dit jaar weer meer eindgebruikers te mogen ontvangen, waar we ons ochtendprogramma ook volledig op hebben ingericht. Met veel succes bleek al gauw uit de reacties van onze klanten. "Hadden we deze tips maar eerder gehad ... Volgend jaar zijn we er weer bij!"

Ook applicatiebeheerders gaven aan dat het programma goed op de eindgebruiker was afgestemd, wat we uiteraard fijn vinden om te horen. Daarnaast werd er enthousiast gereageerd op ons voornemen om bij de doorontwikkeling van REGAS 5 dit jaar vooral stil te staan bij de huidige functionaliteit. Wat wordt bijvoorbeeld veel en wat wordt minder gebruikt binnen REGAS 5? Wat zijn wensen die gemakkelijke doorgevoerd kunnen worden en het gebruikersgemak verhogen? Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de huidige functionaliteit nóg beter aan laten sluiten bij de behoeftes van onze klanten.

DSC01473 DSC01530 DSC01526

Eén van de besproken onderwerpen tijdens de gebruikersdagen was een grotere betrokkenheid van de eindgebruiker bij de gebruikersdagen en dus bij het gebruik van REGAS 5. Dit is enerzijds om hen van elementaire informatie te voorzien betreft het gebruik van REGAS 5. Hierdoor kan, met wat simpele tips en trucs, beter gebruik worden gemaakt van ons registratiesysteem. Anderzijds willen wij de applicatiebeheerder graag ondersteunen in de informatievoorziening binnen de organisatie. De applicatiebeheerder heeft niet altijd voldoende tijd en/of kennis om de vertaalslag te maken naar de eindgebruiker. Hierbij willen wij de applicatiebeheerder graag ondersteunen. Natuurlijk is het ook voor ons zeer nuttig om meer inzicht te verkrijgen in de wijze waarop REGAS 5 wordt ingezet en gebruikt. Hier kunnen wij onze functionaliteiten weer beter op aanpassen.

DSC01564 DSC01471 DSC01447

Dit keer hebben we social media ingezet om te laten zien op welke manieren we bereikbaar zijn. Daarnaast hebben we de REGAS Smarteez weer onder de aandacht gebracht. Men moest tijdens de dag op zoek naar verstopte Smarteez, hier een foto van maken, en via social media hier vruchtbaarheid aan geven. Een aantal mensen zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan om alle vijf Smarteez te vinden en dit met hun netwerk te delen.

De winnaars van het Smarteez spel zijn:

  • Elvira Bey en Anwar Jarmohamed, ZHAS;
  • Mieke Toussaint, SMO Helmond.

Beide organisaties mogen elk één REGAS Smarteez kiezen (te weten Marijol Holtkamp, Ruud Leenen, Marcel Prinsen of Tom Blok) voor één dagdeel REGAS-ondersteuning op locatie!

Iedereen bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en bijdrage. We zien jullie graag volgend jaar weer terug!

photo 1photo 2 photo 3

 


 

admin