REGAS Regionale Gebruikersdagen 2013

3 min read - published on april 23, 2013

We hebben het REGAS Symposium nog maar net achter de rug, maar het volgende REGAS evenement staat alweer voor de deur: de REGAS Regionale gebruikersdagen.

  • Donderdag 30 mei: regio noord | Hoogeveen
  • Dinsdag 4 juni: regio zuid | Eindhoven
  • Donderdag 6 juni: regio randstad | Leiden

Tijdens de laatste sessies in november van afgelopen jaar hebben we gesproken over een andere inrichting van de dagen, waarbij er meer focus ligt op de eindgebruiker en ruimte voor kennisuitwisseling tussen organisaties. Daarom hebben we dit jaar een geheel nieuw programma. We hebben dit in grote lijnen alvast voor je uitgezet, zodat je kunt bekijken wie er vanuit jullie organisatie gaat deelnemen.

 

09:30 Aanvang

10:00 Workshops voor de eindgebruikers/ superusers:

  1. Html editor
  2. Rapporten/lijstwerk
  3. Tips & trucs voor efficiënt werken met REGAS (minder muisklikken!)

12:00 Lunch pauze 12:30 Thematiek voor beheerders (deelname eindgebruikers optioneel)

  1. Vervanger REGAS Statistiek
  2. Keteninformatieuitwisseling, praktijkvoorbeelden

14:30 Discussietafels 3x 25 min aan de hand van een thema

16:00 Borrel

 

We knippen hiermee de dag in twee delen op, waar in de ochtend ruimte is voor de eindgebruiker en in de middag de nadruk meer ligt op de beheerkant van REGAS.

Voor de discussietafels zijn we benieuwd naar waar jullie graag over willen praten. Dit zou bijvoorbeeld voortbordurend kunnen zijn op de onderwerpen die eerder op de dag de revue gepasseerd zijn, maar dat zou ook iets heel anders kunnen zijn. Ik nodig je uit om te reageren naar info@regas.nl met je ideeën en suggesties.

Noteer de datum naar keuze vast in je agenda en schrijf je in via onze website. Vergeet ook niet je collega’s in te schrijven!

 

Met vriendelijke groet,

Esther Janknegt Commercieel Manager