REGAS Regionale Gebruikersdagen 2013

2 min read - published on juni 10, 2013

Ook dit jaar stonden de REGAS Regionale gebruikersdagen weer op de agenda. Op 30 mei , 4 en 6 juni hebben we de regio’s Noord, Randstad en Zuid een bezoek gebracht met een veelzijdig programma.

De ochtend stond in het teken van de eindgebruiker, waar we door middel van ‘tips & trucs’ inzicht hebben gegeven in het efficiënte gebruik van REGAS. Daarnaast hebben wij vele gebruikers kunnen verblijden met nieuwe functionaliteiten, zoals de HTML- templates en de boomweergave.

In de middag werd meer aandacht besteed aan de plaats van informatie uitwisseling in de keten zoals verderop in deze nieuwsbrief beschreven. Ook de demonstratie van de webbased vervanger van statistiek werd met veel enthousiasme ontvangen. De mogelijkheden hiervan worden de komende maanden uitgelicht en zullen vanaf het najaar beschikbaar komen binnen de module REGAS Volgen.

De REGAS Regionale Gebruikersdagen zijn dit jaar goed bezocht met de grootste opkomst ooit. Maar liefst 40% van onze klanten waren aanwezig! We kunnen terug kijken op een succesvolle serie en zijn dankbaar voor uw positieve reacties en aanwezigheid. Door samenwerking kunnen we onze diensten nóg beter afstemmen op uw behoeften. We zien u volgend jaar graag weer terug!

admin