Regas presenteert nieuwe propositie op Zorg & ICT

3 min read - published on maart 9, 2011

Regas B.V. kiest voor de vakbeurs Zorg & ICT 2011 om de nieuwe propositie te lanceren. Deze bestaat uit drie kernbegrippen: Volgen, Verbinden en Bewaken. Regas is ervan overtuigd dat deze begrippen verwoorden wat software de organisaties in Zorg & Welzijn moet bieden. Tijdens Zorg & ICT, van 16 tot en met 18 maart, kunnen bezoekers zelf ervaren wat REGAS hun organisatie biedt.

De basis van de REGAS software is REGAS Volgen, welke ingezet kan worden voor zuiver het elementaire registratieproces. Cliëntinformatie en documenten kunnen eenvoudig teruggevonden worden en tijdsregistratie vindt plaats vanuit de Google of Outlook kalender.

Uitbreidingen Verbinden en Bewaken
De uitbreiding REGAS Verbinden geeft de gebruiker inzicht in het netwerk en vergemakkelijkt communicatie. In REGAS Bewaken staat de procesbewaking en het planmatig werken centraal. Alle modules samen bieden een 'registratie-software totaalpakket' voor organisaties in zorg & welzijn.

Nick Haasnoot, directeur Regas B.V.: “Met het nieuwe REGAS bieden we organisaties een eenvoudig instapmodel, welke uit te breiden en aan te passen is naar de wensen van de organisatie. De software is volledig webbased en voldoet tegelijkertijd aan de belangrijke veiligheidseisen. Met REGAS software wordt procesoptimalisatie heel snel praktijk!”

Over Regas
Regas richt zich met haar software REGAS primair op de ondersteuning van de welzijns-professional en haar cliënten; daar waar mensen met mensen werken. De eigenschappen die REGAS kenmerken zijn innovativiteit, focus op de behoeften van de professional en uitgebreide toepassingsmogelijkheden. In Nederland zijn we, vanaf onze oprichting in 1997, een belangrijke leverancier van oplossingen binnen de zorg- en welzijnssector. In België en Duitsland timmeren we hard aan de weg om hetzelfde te bereiken.