Dag van de Applicatiebeheerder 2013 - terugblik

6 min read - published on oktober 21, 2013

Dinsdag 8 okt jl. hebben wij weer een groot aantal applicatiebeheerders mogen verwelkomen op onze jaarlijkse REGAS Dag van de Applicatiebeheerder.

Op deze vijfde, en dus lustrum, editie van de REGAS Dag van de Applicatiebeheerder lanceerden wij REGAS 5 als vijfde generatie software. Tevens hebben we terug gekeken op de afgelopen vijf edities van REGAS Dag van de Applicatiebeheerder. Foto’s en onderwerpen uit ‘de oude doos’ kwamen kort aan bod.

De zeer toepasselijke locatie Corpus zorgde ook voor een mooie aanvulling op de rest van ons dagprogramma. Er kwamen twee belangrijke onderwerpen aan bod: REGAS BOS en REGAS Brein. Deze onderwerpen werden voor alle groepen afgewisseld met een bezoek en rondleiding in het museum Corpus. Onder andere het echte brein van de mens kon dus ook van dichtbij worden bekeken.

Na een voortreffelijke lunch in de lounge hebben we kunnen genieten van een interactieve presentatie van Anneke Krakers over 'je online identiteit'. De do's en don'ts van het managen van deze identiteit kwamen aan bod en hebben waarschijnlijk bij alle aanwezigen veel stof gegeven tot nadenken. Wie heeft zichzelf niet even gegoogled na afloop?

Als klap op de vuurpijl werden er tijdens de afsluitende borrel in het penthouse nog 3 gelukkige prijswinnaars getrokken uit een volle bak met ideeën/vragen. De REGAS Applicatiebeheerders hadden deze gedurende de dag opgeschreven en ingeleverd.

Wij, en we hopen ook van harte alle aanwezigen, hebben genoten van een geslaagde REGAS Dag van de Applicatiebeheerder. We zijn blij met de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Als bezoeker is u onze Razende Regas Reporter op locatie vast niet ontgaan. Gedurende dag zijn een aantal collega applicatiebeheerders geïnterviewd en ook zijn er mooie video beelden en foto's geschoten. Binnenkort kunt u een video verslag terugzien van de REGAS Dag van de Applicatiebeheerder.

U kunt nu alvast de trailer bekijken.

 

DVDA 2013 DVDA 2013 DVDA 2013 DVDA 2013 DVDA 2013