Overheid, Zorg & ICT

3 min read - published on april 18, 2014

img527V56Q1886Qdm_regasIn maart jl. waren wij vertegenwoordigd op de beurs Zorg&ICT en vorige week hebben wij nogmaals onze oplossingen kunnen presenteren op de beurs Overheid&ICT. Het waren voor ons interessante en enerverende dagen tijdens welke we veel in gesprek zijn geweest met verschillende organisaties uit de Zorg en Welzijn.

Met jeugdzorgorganisaties bijvoorbeeld, die vanwege met name de Transitie Jeugdzorg 2015 geïnteresseerd zijn in onze aanpak en cliëntgerichte oplossingen, maar ook met organisaties uit de GGZ sector. Onze klanten uit de andere sectoren zoals Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en MOVO hebben we natuurlijk ook verwelkomd op onze stand om bij te praten over onze nieuwste ontwikkelingen.

Uiteraard zijn we tijdens de Overheid&ICT beurs veel met gemeenten in gesprek geweest, mede vanwege hun specifieke vragen rondom de decentralisatie van het Sociaal Domein. Onze visie en praktische aanpak hebben we goed kunnen bespreken en ook laten zien. Oprichter van Regas, Tom Blok, heeft tevens een seminar gegeven binnen het decentralisatie thema met als onderwerp “Bindmiddel in het Sociaal Domein”. Wilt u meer weten over dit thema in relatie tot Regas? Download dan hier de whitepaper.

Heeft u ons gemist op beide beurzen? Maak dan alsnog kennis met Regas in 3 minuten via een korte film.


admin