Samen klaar voor de toekomst in de cloud

3 min read - published on februari 10, 2016

De afgelopen jaren hebben we veel aandacht besteed aan de ver-'saasing van onze producten en diensten. Dit wil zeggen dat inmiddels ons productaanbod op een webbased manier, dus 'in de cloud' wordt aangeboden. Daarnaast hadden het verhogen van kwaliteit en de automatisering van handmatige processen een belangrijke focus in de doorontwikkeling van REGAS. In 2016 zetten we volgende stappen in het bereiken van het stipje op de horizon. 

Bestaande functionaliteit

Binnen REGAS bieden we veel functionaliteiten. Onze klanten bepalen zelf de inzet en het gebruik ervan. Dit jaar gaan met het analyseren van welke functionaliteit het meest wordt gebruikt? En welke juist niet? Naast de analyses organiseren we ook extra kennissessies op specifieke onderwerpen. Op basis van beide onderdelen breiden we huidige functionaliteit uit of schonen we deze juist op. Daarmee houden we het ontwikkelmodel eenvoudig en de kwaliteit van de software hoog.

 Nieuwe functionaliteit

In 2016 krijgt infrastructuur veel aandacht. Door meer gebruik te maken van kleine stukjes programmatuur, kunnen we meer en kwalitatief hogere functionaliteit aan REGAS toevoegen. De functies waar we ons in 2016 op gaan richten, hebben we samen met onze klanten, uiteraard rekening houdend met de wetgeving en marktbehoefte,App vastgesteld. Belangrijke onderwerpen die we beet gaan pakken in 2016 zijn: nóg meer gebruikersvriendelijkheid, REGAS Exchange, Agenda, Mail, Dashboards en Chat. Dit zijn nieuwe functies maar soms ook verbeteringen waar grote behoefte aan is en die, al is het in fases binnen de Agile mogelijkheden, direct in gebruik genomen kunnen worden.

Lonneke Koelemaij