Het REGAS Symposium: mis het niet!

5 min read - published on maart 19, 2013

De voorbereidingen voor het REGAS Symposium"Unlock Your Potential" op 18 april a.s. zijn in volle gang. Net als de vorige editie, zijn wij vereerd om hiervoor samen te mogen werken met Anneke Krakers als dagvoorzitter. De zesde editie van het REGASSymposium is een gratis te bezoeken event, dat u verrassende inzichten in werkwijzen, uitgebreide netwerk mogelijkheden en uitdagende sprekers biedt. Kortom, een boeiende dag waarna u ongetwijfeld met pareltjes naar huis gaat.

Anneke Krakers was tot voor kort elf jaar directeur van een welzijnsorganisatie. Nu helpt zij met haar onderneming WelzijnNederland welzijnsorganisaties met hun marketing en profilering zodat zij moeiteloos het geld en de waardering krijgen die ze verdienen.

Naast de reeds bekende sprekers Nelleke Noordervliet, Marvin Pires en Fouzia Outmany, zijn wij verheugd Rien Timmer als spreker te mogen aankondigen. Timmer is directeur van Exodus Nederland, een organisatie die de begeleiding van (ex) gedetineerden realiseert op (momenteel) tien locaties verspreid over Nederland, alsmede via een landelijk dekkend vrijwilligersnetwerk. Het ontsluiten van het potentieel van hun cliënten is dagelijkse praktijk voor Exodus.

 

Dit is wat eerdere bezoekers zeiden over het symposium:

"Elk jaar weer slaagt Regas er in om een groep sprekers te verzamelen, die een diversiteit aan onderwerpen vertegenwoordigen, inhakend op actuele ontwikkelingen of een blik werpend in de nabije toekomst van ICT in en om de zorg." Stoed

"Inspirerend en herkenbaar." Opvangcentrum Purmerend

"Inhoudelijk verrassend goede en interessante sprekers, geboeid van begin tot eind."Calibre

 

De locatie van het evenement is De Flint in Amersfoort. Inschrijvingen gaan via de REGAS Website. Voor de gelegenheid hebben wij in samenwerking met Hotel De Tabaksplant een REGAS Arrangement voor u beschikbaar. Als bezoeker van het REGAS Symposium ontvangst u bij Hotel de Tabaksplant 10% korting op uw reservering.

Wacht niet langer en schrijf uzelf en uw collega's nu in!

 

Met vriendelijke groet,

Esther Janknegt
Commercieel Manager Regas B.V.