Geslaagde Dag van de Applicatiebeheerder 2014

5 min read - published on november 18, 2014

De REGAS Dag van de Applicatiebeheerder ligt alweer even achter ons. Op dinsdag 7 okt jl. ontvingen wij een groot aantal applicatiebeheerders op Kasteel Woerden.


Vanuit het thema 'Back to Basic' kozen we om terug te keren naar deze locatie waar we reeds meerdere edities van dit evenement organiseerden. Het 'Back to basic' thema staat in lijn met de grote veranderingen in het zorglandschap waarbij we als leverancier inspelen op de veranderende behoeften, maar wel vanuit een stabiele basis.

Betrouwbare managementinformatie

Het dagprogramma startte plenair met een presentatie over Business Intelligence. Sluitende en betrouwbare managementinformatie is en blijft een zeer belangrijk onderdeel van de gehele registratie bij onze klanten dus van ons REGAS 5 dienstenpakket. Linda van Houdt (P3plus) en Mattias Brunk (Solver) gaven een goed beeld van onze huidige mogelijkheden en tevens van alle extra's die we bieden met REGAS BOS en REGAS Rapporten.

REGAS 5 in de praktijk

Tijdens de dag waren er verschillende Breakoutsessies, waarbij de applicatiebeheerders in drie groepen werden geïnformeerd over de nieuwste versie van REGAS, de nieuwe interface en Smarlists. Daarnaast gaven drie klanten een presentatie waarin zij de wijze waarop zij REGAS 5 inzetten binnen hun organisatie toelichtten.

Rond de lunch was er tijd voor ontspanning. Dit keer kon men kiezen tussen een vogelshow of een rondleiding in het mooie Kasteel Woerden.

We sloten het officiële gedeelte weer plenair af met een presentatie over REGAS Brein. Op de Dag van de Applicatiebeheerder 2013 introduceerden we Brein al en nu stonden we stil bij het gebruik van Brein een jaar na dato. We zijn trots dat inmiddels 40% van onze klanten met Brein aan de slag is en daar de voordelen van ervaart. De tweede en laatste presentatie tijdens de afsluiting was een kijkje in de keuken van de wijkteam-proeftuin die we voor de gemeente Hilversum in REGAS 5 hebben ingericht.


dag-van-applicatiebeheerder-2014

Smarteez consultant

Afbeeldingen van REGAS Smarteez waren tijdens de dag verstopt, in presentaties, op deuren, in de lift, etc. Degene die alle 5 de smarteez had gevonden en een foto hiervan deelde via Twitter of per mail, won een echte REGAS Smartee consultant op locatie. Kim van Loon van SMO Verdihuis was de gelukkige winnares!

Wij, en we hopen ook van harte alle aanwezigen, hebben genoten van een geslaagde REGAS Dag van de Applicatiebeheerder. We zijn blij met de positieve reacties die we hebben ontvangen. In een videoverslag kunt u de dag en de hoogtepunten nog eens rustig terugkijken.

Lonneke Koelemaij