Actieve cliëntenparticipatie bij Lumens

3 min read - published on maart 25, 2014

Cliëntenparticipatie

In februari 2014 is onze klant Lumens Groep van start gegaan met de inzet van Client User licenties in hun organisatie. Met enkele eenvoudige handelingen in REGAS 5 stellen de medewerkers van Lumens Groep het dossier online beschikbaar voor hun klant. Het is slechts één voorbeeld van de functionaliteiten van de module Verbinden waarvoor Lumens Groep heeft gekozen.

Met de Client User licentie van REGAS 5 krijgt de cliënt inzage in zijn of haar eigen dossier. Zo kan een klant volgen wat er over hem of haar beschreven wordt en deze informatie nog eens nalezen. Lumens Groep biedt deze mogelijkheid aan alle nieuwe en bestaande cliënten. De cliënt kiest zelf of hij of zij van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Benieuwd naar het vervolg? Wij houden u op de hoogte over de ervaringen van Lumens Groep en andere klanten met deze nieuwe manier van werken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met Maarten Anbeek via maarten@regas.nl of bel +31 (0)6 18243291. Wenst u meer informatie van Lumens Groep zelf, dan kunt u contact opnemen met Jeannette Telder via +31 (0)6 27 329 541 of j.telder@lumensgroep.nl.

 

admin