4 Belangrijke voordelen van het REGAS-cliëntvolgsysteem

6 min read - published on februari 12, 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

hero-header-alert.jpg

In het selectietraject voor een nieuw cliëntvolgsysteem, ook wel elektronisch cliëntendossier (ECD) genoemd, kom je verschillende aanbieders tegen. Grotere aanbieders en kleinere aanbieders. Aanbieders in veel sectoren of aanbieders die zich richten op één sector: keuze genoeg. Om je meer inzicht te geven in het REGAS-cliëntvolgsysteem, hebben wij deze blog geschreven met vier belangrijke voordelen die REGAS biedt.

4 belangrijke voordelen van REGAS

1. SaaS Company
Steeds meer softwareleveranciers maken de transitie naar SaaS (Software as a Service). Zo ook Regas. Al sinds 2015 biedt Regas een volledige SaaS oplossing voor het cliëntvolgsysteem. De belangrijkste voordelen die onze klanten daarvan ervaren zijn:

  • Flexibiliteit: zowel de kosten als het aantal gebruikers bewegen flexibel mee met het gebruik van de software.
  • Focus op corebusiness: als zorgorganisatie wil je zoveel mogelijk zorgen. SaaS past daar uitstekend bij. Wij zorgen voor de beschikbaarheid van de software zodat je zelf geen zorg hoeft te dragen voor complexe IT-voorzieningen.
  • Lagere kosten: zowel bij aanschaf als bij gebruik ben je voordeliger uit bij een SaaS company. Voor de aanschaf van de software is geen investering benodigd. Bovendien hoef je zelf geen IT-personeel in dienst te nemen.
  • Up-to-date software: omdat SaaS companies een direct belang hebben bij de klanttevredenheid, wordt de software zoveel mogelijk doorontwikkeld op basis van gebruikersbehoeften en de ontwikkelingen van deze tijd. Zo is je software altijd up-to-date en zo gebruiksvriendelijk als mogelijk.

2. De volledige zorgadministratie, in één systeem
Of het nu gaat om zorginhoudelijke registraties voor dossiervoering, het registreren van tijd of het declareren/factureren met Vecozo: het wordt allemaal verwerkt in REGAS. De koppeling met Vecozo zorgt voor automatische vulling van informatie, afkomstig van de afgegeven beschikking. Het resultaat is sluitend: van registratie tot declaratie.

3. Veiligheid
Veiligheid staat hoog op de agenda van zorgorganisaties. Niet in het minst door de naderende AVG-wetgeving die in mei 2018 in werking treedt. Met REGAS ben je ervan verzekerd dat je kunt werken conform deze privacywet. Bovendien kun je een volledige rechten- en autorisatiestructuur inrichten binnen REGAS. Zo kun je eenvoudig bepalen welke bewerkingen iemand mag doen en wat er wel of niet gezien mag worden; op alle niveaus. De waarde welke wij hechten aan privacy en security wordt nog eens benadrukt door onze ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000-1 en NEN 7510 certificeringen.

4. Flexibiliteit: niet afhankelijk van ons als leverancier
Onze belangrijke kernwaarde: flexibiliteit. De zorgmarkt is continu in beweging. Processen worden steeds meer op elkaar afgestemd. Wensen en doelstellingen veranderen hierdoor doorlopend. REGAS beweegt hierin mee. Wij geloven dat de software zich aan moet passen aan de organisatie, nooit andersom. In REGAS verwerk je daarom al jouw processen, zoals jij dat graag ziet. Natuurlijk heb je ons daar niet voor nodig: je kunt het eenvoudig zelf doen. Het inhuren van consultants wordt daarmee overbodig.

Wat vind jij belangrijk?

Deze vier voordelen zijn belangrijk voor al onze klanten en hopelijk ook voor jou. Maar je wilt ongetwijfeld nog meer. Wellicht heb je specifieke eisen en wensen waaraan het cliëntvolgsysteem van jouw organisatie moet voldoen. We zijn ervan overtuigd dat we met REGAS daarin een match kunnen maken. We kunnen daarom nog veel meer voordelen opnoemen, maar we laten het je liever zelf ervaren. Vraag vrijblijvend een demo aan en ervaar de kracht van REGAS.

PLAN DIRECT JE DEMO!

Maarten Blok

Download onze Jeugdzorg white paper

Whitepaper

8 inzichten over het werken met een cliëntvolgsysteem

Ontvang jouw exemplaar