Van planmatig werken tot geheel behandelplan

Overzichtelijk en efficiënt

Een behandelplan helpt planmatig te werken – een goed georganiseerd taakrooster met een set gestructureerde, voorgedefinieerde instructies biedt uitkomst. De basis van een behandelplan bestaat uit codelijsten die bij gebruik leiden tot taken, op hun beurt gekoppeld aan formulieren in het dossier. Van probleem naar doelstelling, van taak naar registratie.

In taakroosters voeg je eenmalig of terugkerende voorgedefinieerde taken en activiteiten voor jezelf of anderen toe. In het geval van een reguliere ziekenhuisopname bestaan deze taken bijvoorbeeld uit het maken van een röntgenfoto, het afnemen van bloed, een gesprek met de diëtiste, enzovoort. Deze taken kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en afgevinkt. De overzichtelijke weergave van de taken in het behandelplan draagt bij aan overzichtelijk en efficiënt werken. 

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Activiteitenregistratie

Met REGAS leg je iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, pas je het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat je op ieder moment kunt inloggen, waar je ook bent. Via je internetbrowser log je eenvoudig in en zie je altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Koppelingen

Natuurlijk maak je ook gebruik van andere administratieve en medische systemen. Het is erg onhandig als deze systemen los van elkaar moeten opereren, daarom koppelen wij ze eenvoudig aan elkaar. Dan zijn de gegevens uitwisselbaar en hoef je niet nodeloos informatie te kopiëren.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

Cliëntnetwerk

Met REGAS breng je het volledige zorgnetwerk van de cliënt in kaart. Zo win je tijd en werk je doeltreffend, zonder ellenlange zoektochten naar contactpersonen.

Veiligheid

Je gegevens zijn bij ons goed beveiligd. REGAS voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor webapplicaties en ook in onze serviceafspraken speelt veiligheid een grote rol.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat je inspireren.

Het verhaal van Ter Loke en Sporen

Een oplossing die past op onze wensen