Elke gebruiker zijn eigen REGAS

Aanmaken, lezen, bewerken of verwijderen?

Flexibel, volledig en maakbaar, dat is REGAS in een notendop. Zo kun je bijvoorbeeld bevoegdheden (aanmaken, lezen, wijzigen, verwijderen, heropenen) van gebruikers op elk niveau van de software eenvoudig aanpassen.

Je bepaalt zo zelf welke bewerkingen iedere professional mag doen, en wat er wel of niet gezien of bewerkt mag worden binnen de applicatie. Dit is overal doorgevoerd: van zoekfunctie tot registratieformulier.

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Tevredenheidsonderzoek

Verstuur je cliënttevredenheidsonderzoek automatisch wanneer jij dat wilt – aan het einde van het dossier of na afloop van een bepaald traject. De resultaten van het onderzoek worden automatisch opgeslagen.

Koppelingen

Natuurlijk maak je ook gebruik van andere administratieve en medische systemen. Het is erg onhandig als deze systemen los van elkaar moeten opereren, daarom koppelen wij ze eenvoudig aan elkaar. Dan zijn de gegevens uitwisselbaar en hoef je niet nodeloos informatie te kopiëren.

Delen van je software-omgeving

Binnen REGAS kun je alle processen en vensters naar eigen smaak inrichten. Tevreden met het resultaat? Deel je omgeving als template met andere organisaties en vice versa. Zo helpen onze gebruikers elkaar, leren we nieuwe dingen en besparen we allemaal een hoop tijd.

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke informatiebehoefte.

Dossiervorming

Altijd en overal toegang tot belangrijke informatie – met REGAS kan het. Binnen de software registreer je iedere stap in het zorgproces, en helpt het bij de uitvoering van activiteiten. Het resultaat? Inzicht en overzicht in het dossier voor iedereen.

Workflow

Jij bepaalt wat in het registratieproces moet worden opgenomen. Omdat REGAS naadloos aansluit op jouw manier van werken, is cliëntregistratie ineens makkelijk en efficiënt. Zo houd je tijd over voor echte zorg.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat je inspireren.

Welzijnsorganisatie Lumens Groep

Actieve cliëntenparticipatie: het werkt!