Alle activiteiten in één oplossing

Duidelijk wie, wat en waar

REGAS legt iedere activiteit vast die gedaan wordt voor een cliënt in een overzichtelijk dossier. Zorgroutes van cliënten worden gekoppeld aan processen in de software, zodat het snel duidelijk is welke activiteit waar thuishoort.

Het is ook mogelijk om autonome activiteiten vast te leggen die losstaan van een bepaalde zorgroute of wensen van een cliënt. De software is flexibel en past zich aan op unieke situaties.

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat je op ieder moment kunt inloggen, waar je ook bent. Via je internetbrowser log je eenvoudig in en zie je altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Delen van je software-omgeving

Binnen REGAS kun je alle processen en vensters naar eigen smaak inrichten. Tevreden met het resultaat? Deel je omgeving als template met andere organisaties en vice versa. Zo helpen onze gebruikers elkaar, leren we nieuwe dingen en besparen we allemaal een hoop tijd.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

Cliëntnetwerk

Met REGAS breng je het volledige zorgnetwerk van de cliënt in kaart. Zo win je tijd en werk je doeltreffend, zonder ellenlange zoektochten naar contactpersonen.

Veiligheid

Je gegevens zijn bij ons goed beveiligd. REGAS voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor webapplicaties en ook in onze serviceafspraken speelt veiligheid een grote rol.

E-aanmelding

Cliënten kunnen zich online aanmelden. Ze vullen hun informatie in en onze software slaat de gegevens op. Hulpvragen pak je hierdoor sneller op en de regie blijft deels in handen van cliënt. Leve het internet.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat je inspireren.

Pedagogisch instituut Zevenbergen

Onze eigen workflows waren leidend